Quantcast
Till salu inom: ”

vuxen trehjuling blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barnstol

Umeå
Pysselset

Kristianstad
F

Tidigare annonser till salu

Rejäl Gracovagn med tjocka däck. Perfekt på landet eller på t ex skogspromenaden. Sitsen går att justera så att barnet nästan kan ligga ner. Vagnen är även utrustad med en generös varukorg. Flera mugghållare för både vuxna och barn finns också. Inköpt i England. Sparsamt använd då den fungerat som extravagn. Så länge annonsen finns kvar finns även vagnen kvar. Pris: 500 kr
Trehjuling säljes. Nybesiktigad och servad. Går snålt, drar bara 0 liter / mil. Helt skattebefriad. Mätarställning okänd. Avtagbart handtag där bak så att vuxna kan putta på eller hjälpa till att köra på bakhjulen. Även bra för att fånga barn som är på väg ner för branta backar. Styret går att låsa för att undvika dikeskörningar när en vuxen puttar på och det går lite för fort. Längden mellan sitsen och pedalerna är justerbar vilket maximerar barnets vridmoment på drivaxeln. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Röd traktor i fint skick. Släpet kan enkelt tas av. Huven kan öppnas och stängas. Varsamt använd. 350:- Trehjuling i fint skick. Liten hållare framtill och ett flak baktill. Handtag för den vuxne att hålla i och ett bälte för barnet runt magen. 100:- Cykelhjälm, vit med blåa dinosaurier på. I jättefint skick, också varsamt använd. Grönt säkerhetsspänne. 100:- Cykelhjälm ej med på bild men jag mailar gärna bild.
Säljes en ny oanvänd trehjuling (monterad och klar) - helt perfekt för barn över 1 år - upp till 18 kg. Tack vare sittdynan (från tyg) får man ett stabilt säte för små barn, vidare kan man montera bort den för större barn. Trehjulingen kan även förvandlas till gungstol. Finns med parasoll/soltak. Bra handtag för den vuxna att köra trehjulingen. Kan skickas med posten, köparen betalar frakt. Mvh Katarina Ps. Ring ej efter 20 tack. Mejla helst. Tack.
Säljer nu lite saker som lillkillen vuxit ifrån. Sakerna kommer från djur- och rökfritt hem. -Gulliver skötbord från Ikea 400kr -Babymobil som kan användas på både spjälsäng och skötbord 100kr -Babygym fisher-price 100kr -Trehjuling med handtag för vuxen och bälte för barnet 250kr -Hokus pokus stol, ratten är lite skadad men annars är det en toppen stol 200kr Det är lättast att nå mig på telefon.