Quantcast
Till salu inom: ”

vuxen trehjuling blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Rejäl Gracovagn med tjocka däck. Perfekt på landet eller på t ex skogspromenaden. Sitsen går att justera så att barnet nästan kan ligga ner. Vagnen är även utrustad med en generös varukorg. Flera mugghållare för både vuxna och barn finns också. Inköpt i England. Sparsamt använd då den fungerat som extravagn. Så länge annonsen finns kvar finns även vagnen kvar. Pris: 500 kr
Trehjuling säljes. Nybesiktigad och servad. Går snålt, drar bara 0 liter / mil. Helt skattebefriad. Mätarställning okänd. Avtagbart handtag där bak så att vuxna kan putta på eller hjälpa till att köra på bakhjulen. Även bra för att fånga barn som är på väg ner för branta backar. Styret går att låsa för att undvika dikeskörningar när en vuxen puttar på och det går lite för fort. Längden mellan sitsen och pedalerna är justerbar vilket maximerar barnets vridmoment på drivaxeln. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Röd traktor i fint skick. Släpet kan enkelt tas av. Huven kan öppnas och stängas. Varsamt använd. 350:- Trehjuling i fint skick. Liten hållare framtill och ett flak baktill. Handtag för den vuxne att hålla i och ett bälte för barnet runt magen. 100:- Cykelhjälm, vit med blåa dinosaurier på. I jättefint skick, också varsamt använd. Grönt säkerhetsspänne. 100:- Cykelhjälm ej med på bild men jag mailar gärna bild.