Quantcast
Till salu inom: ”

cykelbarnstol säljes

Cykelbarnstol

Västra Götalands län
Cykelbarnstol

Skåne län
Cykelbarnstol

Värmlands län
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mkt fin å praktisk cykelbarnstol som fästs på cykelramen, dvs du behöver inte ha pakethållare (men funkar utmärkt även på cykel m pakethållare). Enkelt att ställa in och ändra bältet samt fästa bältet m en hand för att hålla barnet m den andra. Om barnet somnar går d skruva ner ryggstödet för liggande lutning OBS endast så mkt som är säkerhetsgodkänt. För att ta på och av sitsen behövs inga verktyg utan går att koppla av från sin "hållare" som är fast i ramen. Fint skick m tillhörande sittkudde. Först till kvarn.
Hej! Följande är till salu: 1. 150kr - Cykelbarnstol i bra skick inkl. 2 st fästen för pakethållare i bra skick (går lätt o snabbt att flytta mellan 2 cyklar). 5. 75kr - Pojkcykel 12 tum däck, välanvänd OK skick, sadel sliten dock 6. 200kr - Pojkcykel 16 tum däck, bra skick med Snobbentuta och "wrooom-wrooom-gashandtag" Ev. prisdiskussioner görs på plats.... Mvh Mauritz Sturefors/Linköping 013-297435 (0708544570) ** Annonsen tas bort när allt är sålt **
Cykelbarnstol för barn. Kan sättas på framstyret så att man kan ha två barn på samma cykel. Nypris: 1500 kr. Säljes för 500 kr. OBS! Jag fick hjälp av cykelaffär att både montera på och av den för optimal säkerhet så jag kan inte ge några råd om den passar eller inte på just din cykel, men enligt cykelförsäljaren går det att lösa för "alla" cyklar. Först till kvarn!
Bältesstolen har sidoskydd och ryggdelen kan justeras i höjdled - stolen växer med barnet. Sidohandtag som håller midjebältet på plats samt bältesstyrning för att hålla axelbandet på plats. Stoppas klädsel som är avtagbar och går att tvätta i maskin 30grader. 2st inbyggda mugghållare. Rekommenderas till barn från ca 4år och till ca 12år eller 15-36kg Mycket bra skick. 300 kr. Svart cykelbarnstol som fästs på pakethållaren. 50 kr. Artiklarna hämtas i Bromma
Säljer två st cykelbarnstolar i bra resp. nyskick. Enkel montering vid rund ram på cykeln. Den lite äldre svarta stolen har ett mycket bra snabbfäste som gör att man enkelt kan ta bort och sätta dit stolen på 30 sekunder. Den grå stolen har en fast montering och är endast använd 4 gånger. Båda stolarna har förvarats inomhus. Alla skruvar,muttrar och delar finns. Annons kvar, stolar kvar! 100 kr st.