Quantcast
Till salu inom: ”

cykelhållare utan dragkrok säljes

Bike Two

Skåne län
Bike Three

Skåne län
Bike Four

Skåne län

Tidigare annonser till salu

Jag säljer en Cykelhållare EUFAB för två cyklar. Hållaren monteras på kroken och har egen belysning och nummerplåt (bilens nummer) Detta gör att cykeltransporten blir säker och trygg. I resten av Europa är detta lag! Den går att fälla ner, så att man kan öppna bagageluckan utan att behöva plocka ner cyklarna. Hör av dig, så skickar jag mer bilder. Ny kostar den ca. 2000:- min är sällan använd, 2 år och den kostar nu 1200:-.
Thule cykelhållare för att lasta 2-3 cyklar. Lättmonterad, smidig och passar för de flesta dragkrokar. Lätt att fälla ihop och förvara. Inbyggt lås med 2 nycklar för ökad säkerhet. Nypris 1249 kr säljes nu för 350 kr. Väldigt smidig dammsugare som tar lite plats och att den är sladdlös är en stor fördel för att man kan ta med den ut och dammsuga i bilen. Den är tyst och lätt att tömma. Nypris 1575 kr säljes nu för 350 kr.
Denna Thule Freeway cykelhållare monteras enkelt på bakluckan för bilar utan dragkrok. Du fäster stället med justerbara remmar. Jag har använt cykelhållaren till Renault Clio, Ford Mondeo, Passat Variant men det går att justera den på många olika sätt för att den skall kunna monteras på olika bilar av typ kombi- och halv-kombi. Hållaren lastar upp till tre cyklar med fästen i gummi. Alla kontaktytor mot bilen är gummerade. För mera info och vilka bilar den passar till se länken till Thules hemsida: http://www.thule.com/sv-SE/SE/Products/Bike-Carriers/RearDoor/Thule-FreeWay-968
Ford Focus Flexifuel 1,6 2001 Etanol/bensin Mätarställning: 13 100 mil Kamrem bytt 2011-12-19 (vid 12 700 mil) Komplett ifylld servicebok (märkesverkstad) Besiktigad 2011-11-10 utan anmärkning Fast dragkrok (7-polig kontakt), monterad 2008, endast använd till cykelhållare Rails och takräcke (original) Lastgaller Nya bra sommardäck Bra vinterdäck (dubbade) Antispinn ABS-bromsar Airbag förare och passagerare AC Motorvärmare och uttag för kupéfläkt Elhissar fram Fjärrstyrt centrallås Insynsskydd bagage Stereo (CD) Rökfri Lite rost bakskärmar Mejla gärna för mer information.
Volvon ska säljas. Nytt avgassystem inklusive katalysator och lambdasond 2011. Nya stötdämpare bak 2012. Bättre beg. fram 2012. Bilen är avställd och har tre tvåor som behöver åtgärdas. Rost bakre tvärbalk, rost hjulhus höger bak. En spindelled behöver bytas. Sitter bra friktionsdäck på. Medföljer två extra uppsättningar hjul: Slitna sommardäck på fina plätfälg. Slitna friktionsdäck på ok plåtfälg. Traditionell 245 rost finns på bakre skärmkanter och baklucka. Bilen har dragkrok (samt cykelhållare) Takräcken medföljer Möjligt att provköra bilen på gården. Kan bli något billigare vid snabb affär.