Quantcast
Till salu inom: ”

cykelvagn coop säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Jeans & koftor

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Pga flytt behöver vi sälja följande ägodelar. 1. Cresent Dam & Herr cykel i bra skick. Fullt fungerande. En extra slang samt ett dubbdäck medföljer. Pris: 580 kr 2. Cykelvagn/ joggingvagn i nyskick. Använd endast en sommar. Grön/ Svart. Pris: 680 kr 3. Grilltunna från Landmann (Coop). 2 st grillgaller som är individuellt justerbara i höjd. 2 st kolgaller och handtag till grillgallren ingår. Använd endast en gang. Obs! Grilltunnan är som ny. Nypris 1200 kr. Säljes för 480 kr.
Superfin och otroligt bra kvalitet, säljer nu våran cykelvagn som vi köpte på coop för ca 2 månader sedan men aldrig har använt förutom en testrunda ute på gården. Mycket stadig och robust. Den är helt felfri och det finns garanti och kvitto. Nypris 1800 kr Superlätt att fästa på cykeln och ta av. Plats för två barn med 5 punktsbälte. Klarar vikt upp till 45 kg, vilket inte många vagnar gör. 20tums alufälg, stålram, insekts/regnskydd, bagageutrymme. Förvarad inomhus. Hämtas i Norrköping omgående
Gul och svart cykelvagn, avsedd för två barn. Maxlast 45 kg. Bilden är på kartongen, då den fortfarande är ouppackad ur obruten kartong. Du har alltså chansen att köpa en sprillans ny cykelvagn till ett riktigt bra pris! Det är inte en vagn man kan ha som barnvagn/cykelvagn, utan endast cykelvagn. Så vitt jag vet finns det bara ett fäste i kartongen. Som bilden anger är cykelvagnen köpt på Coop Forum i Norrköping och märket är Coops "Cykelvagn Classic". Helst vill jag att du hämtar upp den i Klockaretorpet.
Cykelvagn inköpt hösten 2008 på Coop. Säljes för 550 kronor. - Plats för två barn. - Bra utrymme för packning bakom barnen. - Lite använd. Mycket bra skick. - Solblekt.
Cykelvagn för 2 barn med myggnät,regnskydd. 2 innerfickor (en av dem är det lite mögel på) och bälte. bakom vagnen finns det plats för t.ex kläder och annat. Inköpt april 09 på Coop för en summa på 1995:- i Hässleholm kvitto finns men garantin är naturligtvis utgången (i april i år). Vagnen är använt enbart ett få tall gånger och är i bra skick. Pris 800:- eller bud