Quantcast
Till salu inom: ”

däckstol amerikastol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer våra två vita däckstolar + fotpallar. Mycket bra skick. De har förvarats i varmt garage vintertid och sommartid under möbel-pressenning då de inte använts. OBS! Kuddarna på bilden ingår ej. Pris för båda däckstolarna och fotpallar: 1950 kr Pris för 2 möbel-pressenning i beige med gummiband runt som gör att de inte fladdrar: 250 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Vi säljer nu vår Adirondack däckstol i använt men fint skick. Stolen är av fabrikatet Hillerstorp Sweden och kostade 1 800 kr i nypris för några år sedan. Nu slumpar vi bort den för 450 kr eller en fjärdedel av nypriset. Stolen är ganska tung och känns gedigen. Fotpallen följer med i köp. Ytfinnishen är vitlackat trä. Välkommen att fynda. Hälsn. Martin Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Två vita däckstolar med football säljes. Inköpta för ca 1.000 kr/st. Är i jättefint skick förutom att en träribba i sitsen på båda stolarna har gått av lite. Inget man känner av när man sitter, men borde såklart bytas för den som är lite händig. Kom med prisförslag! Stor Lastbil som funkar som en Bobby bil att sitta och åka på men som dessutom ar ett flack bra som är roligt att lasta grejer i. Bra skick förutom att den är lite solblekt. 90 kr. (nypris ca 250kr) Grävskopa 80 kr. Bil med flak och grävskopa samt brandbil med stege (ej med på bild) båda för 20 kr om något av det andra köps. Mejla mig helst, laser den ofta. Kan inte svara på sms.
Nytillverkade däckstolar i impregnerat virke säljes. 800 kr. per styck eller 1500 för två.
Säljer nu mina två fina däckstolar i Amerikastil med tillhörande fotpallar pga platsbrist. Pris: 500 kr/styck eller 950 kr för båda. Finns att hämta i Hammarby Sjöstad.