Quantcast
Till salu inom: ”

sällsynta pokemon kort säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Audeze LCD-2

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min samling av lite olika kort. Runt 350 pokemon-kort (balanserad samling med samma förhållande på tränare/energi/vanliga och sällsynta kort som man får när man köper..) Samt 30 stycken pokemon "bildkort". Runt 300 Magic-kort, samma sak här, balanserat med land och spells. Sen har jag även: 100 Hockey-kort 30 3x3 plastfickor för pärmar och 100 plastfickor för singel ´kort. Allt för 700 kr, eller bud för enskilda typer. Skicka mail om ni vill ha mer info om något.
Nu säljer jag mina sällsynta Pokémon kort + tre samlarburkar. Säljer även en pärm med ett par sällsynta kort i för 60kr, ring eller maila för info Har även massvis med andra kort som jag säljer. Ring och fråga. Korten: Feraligatr eX Typhlosion eX Rocket's Zaptos eX Sneasel eX Rocket's Hitmonchan eX Deoxys (Attack form) eX Charizard eX Magcargo eX Kabutops eX Suicune eX Rayquaza eX Dragonite eX Som sagt ring eller maila för mer info.
Hej! jag säljer nu mina pokemon kort. det är 1184 kort och jag säljer dom för 1300 kr. jag säljer dom för 1300 (alla korten) eller för 75kr(50 kort) det är ca 40st legendariska kort och massa andra sällsynta kort t.ex glittriga kort och andra bra. det ingår en plåtlåda som du kan stoppa korten i och en påse. så passa på först i kvarn som gäller.
hej jag har sällsynta pokemonkort som mewtwo och dialga och många fler men jag vill ej ha dom mer så jag tänkte sälja dom för runt 200-500 spenn.(det är ca 55 andra kort också)
För 343 kort blir det 1000kr. Men om ni bara vill ha mina sällsynta kort kostar det 350kr. För dom vanliga 301 korten vill jag ha 700kr. Men om ni vill köpa alla direkt kostar det 1000kr. Pärm på köpet.