Quantcast
Till salu inom: ”

dörrbroms axa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

AXA-SERIEN AV NATIONAL KLÄDDA BARN OMFATTAR 48 STYCKEN KORT, TVÅ FRÅN VARJE LANDSKAP,(BOKMÄRKEN)VILKA ÄRO AVSEDDA ATT INKLISTRAS I DETTA ALBUM PÅ ANGIVNA PLATSER. AV DESSA 48 PLATSER FINNS 14 KORT INKLISTRADE. BLEKINGE(2 STYCK),DALARNA, DALSLAND`HALLAND, HÄRJEDALEN(2 Styck), MEDELPAD, NÄRKE, SKÅNE, SMÅLAND, SÖDERMANLAND, UPPLAND OCH ÖSTERGÖTLAND. KLAMMER-HÄFTAD MED ILLUSTRERAT OMSLAG I FÄRG PÅ NATIONALKLÄTT BARN FRÅN HÄLSINGLAND. MYCKET INTRESSANT SAMLINGSALBUM FÖR SAMLAREN. Tryckår 1952? Sidantal 12. Mått 21x16 cm. Vikt 57 Gram. Samlingsalbumet är lite Buktigt. Mindre Fläckar på Omslaget. Ifyllt Detta Album Tillhör. ÖVRIGT: SAMLINGSALBUMET ÄR I HYFSAT SKICK.
Jag har ett par st dörrbromsar som jag inte behöver av märket AXA. Obetydligt använda! Finns i viken. Kan skicka bilder om så önskas!
Jag har ett par dörrbromsar som jag inte behöver av märket AXA. Hög kavalite! Som nya! Finns i viken. 150 kr st. Frakt med posten kostar 50 kr /dörrbroms. Sedan har jag även 3 st dörrstängare om det finns intresse för det. 500 kr styck! Vad det
Hej! Har ett par dörrbromsar av märket Axa till salu. Bra skick, bra kvalitet. Maila gärna om du undrar över något!

... eller prova att söka på axa plåtburk havregryn