Quantcast
Till salu inom: ”

d-ponny lånas ut på foder säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Mocka päls

Umeå
Persian päls

Umeå
Hundfoder

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag lånar ut mitt D-ponnysto på foder till rätt hem. Hon är född 1996 och är ca 143 cm i mankhöjd. Eftersom hon är triangelmärkt p g a en skada i sina bakben vill jag att hon först och främst ska ridas i skogen. Givetvis kan du rida henne ridbana också, men hon får inte hoppas. Hon är en ponny med stort hjärta och är jättesnäll i all hantering. Eftersom hon kan vara pigg och glad ute i skogen så är hon ingen nybörjarponny. Om du tror att du kan erbjuda henne ett bra varaktigt hem med daglig utevistelse, box och hästkompisar kan du väl skicka ett mail till mig och berätta vad du kan erbjuda henne. OBS! Endast seriösa ombedes höra av sig.
Jag letar efter en C-ponny eller D-ponny till min 11 åriga dotter som hon kan ha på foder och träna och tävla med. Hon har växt ifrån sin B-ponny och nu vill hon vidare utvecklas med en större ponny. Om ni har den perfekta ponnyn till min dotter hör av er till mig. Jag har haft häst hela mitt liv och har arbetat som ridinstruktör en ridskola i skåne. Så förälder med häst kunskap finns och kommer att hjälpa henne.
Lånar ut min D-ponny på helfoder då jag inte har tid. Bor och går i skola mer än en timme bort och har inte möjlighet att ta hand om min ponny. Det är ett sto född -97 som älskar att hoppa och bli ompysslad. Hon är lätt i all hantering. Jag lånar ut henne gratis med hennes saker men man får då själv stå för boxplats, foder och skoning. Vid intresse ring eller maila mig gärna.
Vi säljer nu vårat d-ponny sto Madicken pga av att ryttaren blivit för lång. Madicken är en stabil och trevlig ponny som vill komma till en ryttare som vill ha en ponny att ha mycket roligt med i skogen och även bana. Hon är utbildad L:a/L:c och är även terräng tränad. Snäll i all hantering såsom skoning,klippning,lastning. Kan ridas ut på både själv och i grupp och är trafiksäker. Säkrare läromästare får du leta efter. Född 94,Väldigt fräsch för sin ålder och har mycket kvar att ge. Vi kan tänka oss att låna ut henne på foder upp till 6 månader för senare köp om låneperioden går bra. Maila eller ring gärna för mer info och bilder och även för att boka provridning! Ring gärna kvällstid. MVH Louise
Jag och min dotter önskar låna en welsh cob eller en viktbärande D-ponny/ liten häst på foder en längre tid, för lättare ridning och kanske lite träning och ev avel(om det är ett sto)längre fram. Ej hingst, snäll och trygg skall den vara, kunna gå ihop med en halvblods vallack, vi har bra gräs så ingen fång känslig häst Vi bor landet med eget stall och hagar, eget hö mm. Har du eller funderar du att låna ut nu eller längre fram så maila gärna! Mvh Marina Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.