Quantcast
Till salu inom: ”

låna hund säljes

Fårboken
F
Hundtricket
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag söker någon som är intresserad att låna ut sin hund 2-3 kvällar i veckan. Vill ha med den när jag tar långpromenader (1-2 h) samt löpträningar (ca 1 h). Bor vid humlegården i Sthlm och hoppas att du inte bor allt för långt ifrån. Söker en hund i större storlek som är frisk i kroppen och glad. Har tidigare haft en rottweiler. Skicka ett mail ifall det låter intressant så får du mer info och svar på eventuella frågor.
27-årig kvinna, nyss inflyttad till Gävle. I min hemstad hade jag en hund som jag gick ut och gick med ibland och lånade när jag kände för det. Jag är på jakt efter liknande arrangemang här. Jag kommer inte kunna ta hand om hunden regelbundet eftersom jag reser en del i tjänsten. Jag kan inte ha egen hund men tycker det är jättemysigt att låna en när abstinensen blir för stor. Om du vill dela med dig av din, tveka inte att skicka ett mejl. Jag har som sagt erfarenhet av hundar (både små, stora, och krävande hundar)
Nu ska jag sälja min Ford är på jakt efter en större bil. Bilen är billig och bra och den startar alltid, och är besiktigad till 2012-04-30 och är skattad. Sitter M+S däck på plåtfälgar. Har haft hund i bilen så baksätet är lite slitet. Kupefläkten har slutat fungera , vet ej felet, och det finns en bula på vänster bakskärm, går att trycka ut om man är lite händig. Hade tänkt mig 9500 kr men BVSA. OBS lånad mail så ring Amanda 0767922448 bilen finns i Kågeröd.
Hejsan,jag heter Lotta och letar efter en bil med ljus och lykta,vill helst ha en volvo v70 kombi so jag ha hund i,sedan har jag bara ett lite problem,jag har precis fått fast arbete så ingen bank vill låna mej pengarna och jag känner ingen här så om jag lämna min gamla bil i byte samt en avbetalnings plan på3000/mer(det kanske låter intressannt för någon) eller mer men max pris för mej 35000 MVH Lotta
Valp hane född 15-dec-2010 Nu är det bara "Charlie" kvar . Han är Reg. skk=STAMTAVLA ,avmaskad , chippad , vaxinerad (även kenel hostan) , besiktad och försäkrade mot dolda fel i tre år! Båda föräldrarna är ögon lysta och HD rönkade med bra resultat. Är uppvuxen i hemm miljö. Är vad barn andra hundar och katter. Han har ett jätte fint syke och är väldigt lungn men nyfiken vill gärna vara med överallt. RING lånad mail. 073-8183101 0929-10431