Till salu inom

"islandshäst utlånas på foder säljes"

Hässleholm
Igår

Maltipoo

26 000 kr
Blocket.se
Värnamo
Idag

Brittiskt korthår

12 000 kr
Blocket.se
Nordmaling
Igår

HeligBirma/Norskskog kattungar

6 500 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Rottweiler valpar

16 500 kr
Blocket.se
Hässleholm
Igår

Havapoo valp

40 000 kr
Blocket.se
Haninge
Igår

Yorkshireterrier valpar

19 000 kr
Blocket.se
Flen
Igår

Schäferhane 2,5 år

25 000 kr
Blocket.se
Solna
Igår

Fransk bulldog valp

16 500 kr
Blocket.se
Ragunda
Igår

Hösilage 2021

300 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hästskötare  ·  Munkedal

Kallblodstjej utlånas på foder

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Felicia är 9 år gammal, hon är en pigg och framåt häst som alla kan rida eftersom hon är så snäll. Hon är snäll i all hantering. Robust och viktbärande (dock max 100 kg) Hon är ca 142 cm i mkh. Hon är hälften Nordsvensk och hälften Islandshäst. Flisan älskar att lufsa i skog och mark och det är något bland det bästa hon vet. Hon är ej utbildad något. Hon går hos oss på lösdrift men har även stått i stall tidigare. Hon är fullt frisk och har aldrig vart vare sig sjuk eller skadad. Regelbundet vaccinerad och avmaskad, har pass. Fungerar bra i flock, hon är ranghög dock ej elak. Flisan har alltid gått barfota vilket fungerar väldigt bra då hon har jättebra hovar. Jag önskar låna ut Flisan till en början 1 år. Jag söker en seriös fodervärd som tar väl hand om henne för mig en tid.
0 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Älvsborg

Vackert islandssto utlånas på foder

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tillfälle! Mitt fina 7-åriga femgångssto är till salu, men jag kan även tänka mig att låna ut henne på foder från och med i höst. Har du inte stallplats kan hon stå kvar där hon står och där finns fina ridvägar, paddock och trevliga ridkompisar som har islandshästar. Du som ryttare behöver vara orädd och lugn, då Prýdi är en dam med mycket egen vilja, hon är dock inte svårriden. Du står för stallplatsen (allt ingår i priset, 1000 kr) och regelbundna skoningar samt ev veterinärkostnader. Jag står för försäkringen. Jag tog hem Prýdi från Island i november -08 och då var hon dräktig. Rätt pris till rätt hem!!! Välkommen att ringa så får du veta mer!
0 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Sjöbo

Islandshäst utlånas på foder

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Lilla röd sto f.2002, pigg, glad och underbar att hantera. Låter det intressant så ring för mer info. Matti 0706-900604
0 kr
Blocket.se
Häst  ·  Båstad

Stor islandshäst med superstam

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Stor 3-årig islandsvalack (redan 1.40 , växer mer) Härlig häst med superlynne, snäll i alla lägen! Troligtvis 5-gångare. Farfar Orri frá púfu! Ej riden men mkt hanterad, trygg och orädd ej foder, utlånas ej, inget byte Pris disk vid snabb o okomplicerad affär
34 000 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Munkedal

Trevligt Kallblodsto utlånas på foder

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Flisan är ett 9 år gammalt korsningssto. Hon är korsat med Islandshäst/Nordsvensk. Hon är robust och viktbärande. (Dock max 100 kg) Hon är ca 142 cm hög. God hovkvalité och går barfota. Fullt frisk och har aldrig varit sjuk eller skadad. Regelbundet vaccinerad samt har pass. Bor på lösdrift med ligghall , men har även stått på box. Fungerar på vanligt gräsbete. Fungerar bra i flock, hon är ranghög, dock ej elak. Snäll i all hantering Flisan är en charmig tjej som är pigg och framåt och lämpar sig både för dig som inte ridit så länge eller för dig som ridit ett tag. Eftersom hon är så snäll så är hon en häst som alla kan rida. Hon är ej utbildad något. Hon älskar att få lufsa i skog och mark, då vi inte har någon paddock hos oss så har vi endast ridit ut med henne och de tycker hon är jättekul. Jag söker en seriös fodervärd till Flisan som kan tänka sig att ha hand om henne till en början 1 år framåt. I dagsläget är hon inte till salu. Men vad som sker i framtiden vet man ju inte, så man kan aldrig säga aldrig. Skulle rätt person dyka upp så kommer ett skriftligt fodervärdsavtal att skrivas och jag vill även kunna ha möjligheten att hälsa på henne ibland, då jag kan bilda mig en uppfattning om hur hon har det. Flisans inkörning är påbörjand, hon är tömkörd och fungerar bra i tömkörningen. Börjat med skrammel och är i dagsläget något misstänksam mot de än sålänge. Anledningen till att jag behöver låna ut Flisan beror på att jag behöver ha en sk "mentor" för min ardenneråring som behöver ha en trygg förebild i körningen då han ska köras in längre fram. hade jag haft tiden hade ja genomfört flisans inkörning så hon hade kunnat fungera som en förebild för honom , men nu finns inte tiden och därför behöver jag i min tur ha tag i en foderhäst till mig själv också och som då är inkörd.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj