Quantcast
Till salu inom: ”

dagbädd blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Måste nu sälja min fina säng/soffa. Jag har använt den som både och då jag bott i en liten etta. Sängen är i nyskick och madrass och bäddmadrass ingår i priset. Båda två köptes nya med sängen för ca 1 och ½ år sedan. Nypris 5494:- utan madrass. Jag nås endast på telefon. Svarar jag inte när du ringer, lämna ett meddelande så ringer jag upp. De stora ryggkuddarna kan säljas separat men då diskuterar vi priset på plats.
En liten fin soffa, dagbädd och gästsäng. Jag har sovit på den och det fungerar. Man kan fälla ner gaveln. Det följer med ett litet sidobord som är fäst i soffans ena ben. (Inte monterat på bilden). Jag kan visa och sälja soffan idag 7/3 före 15.00, 8/3 eller 10/3. Den står i en övernattningslägenhet på södermalm, Stockholm. Svara i mail med telefonnummer så ringer jag upp dig!
Sommarstuga (parhus) 200 meter från Skrea Strand uthyres veckovis under sommaren 2012. Just nu pågår renovering som kommer att vara klar till slutet på maj. Stugan består av 2 st separata lägenheter om ca 45 m2. Varje lägenhet är 2 rum och kök med wc och dusch. Upp till 6 bäddar / lägenhet (en dubbelsäng, 1 våningssäng, 1 dagbädd, extrasängar och spjälsäng kan ordnas). Ej husdjur och ej ungdomsgrupper. Läs mer på www.stugaifalkenberg.se
2-Sits Soffa svart: 500 kr. En Dagbädd: 300 kr. 6 Stolar: 600 kr. En utdragssäng: 300 kr. Ni kan gärna skicka sms. 0707889894
Centralt gårdshus i Hamnen, pittoreskt område som ligger mellan Ume älv och stadskärnan. Gårdshuset består av hall och rum med TV, 2 stresslessfotöljer, dubbelsäng 2x90 och dagbädd/säng 80 cm och 1 extrabädd. Kök med matplats. Det finns spishäll med ugn, micro, kylskåp med frysfack, vattenkokare, kaffebryggare och brödrost. Toalett med handfat. Duschrum ligger i direkt anslutning. Fritt från rökning och pälsdjur! Kontakt säkrast per telefon, välkommen! Lycksele djurpark, Ansia badpark, Gammplatsen, Skogsmuseet, Lycksele Golfklubb, Gocart, Konstnärshemmet Tuggengården.