Quantcast
Till salu inom: ”

dagbädd skinn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skinn stövel

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ramvik soffbord med glasskiva och två lådor. längd 118cm bredd 58cm höjd 40cm 450:- Tromsö dagbädd, silverfärgad 90x200 cm. Säljes utan madrass. 300:- PS skåp i grålackad plåt. 150:- Skrivbord/databord med silverfärgad stålstomme och frostad glasskiva. 200:- Svart skinnfåtölj med fotpall. 150:- SKÄNKES! Skrivbordsfåtölj i svart skinn. Reva i skinnet på sittdelen. Hjärtformad bordslampa.
Snygg dagbädd med stomme i ljus ek och dyna plus kudde i svart skinn. Mycket bra skick sånär som på att det saknas en av tre skinnknappar på kudden. Ingen märkning om tillverkare synlig. Bredd: 70 cm Längd: 190 cm Höjd inkl dyna: 45 cm Ring eller maila för mer info. Priset är hämtpris. Öppet alla lördagar 10-16 samt efter överenskommelse Vi har mängder av möbler i alla stilar och prisklasser samt mängder av loppisgods, böcker m m. Välkommen!
Två st. vita fräscha snurrfåtöljer med kromade trumpetfötter. Skinnet precis rengjort :) 600 kr/st. Vit Hemnes dagbädd med två madrasser. Skadats på några ställen runt skruvhål vid nedmontering. Dock inget som syns när den är ihopsatt. Kan inte garantera att alla skruvar finns med. På Ikea kan man lätt få tag i det som fattas :) Hämtas nedmonterad. 1000 kr. Möblerna hämtas tidigast på torsdag v.7. Mejla vid intresse.
En riktig toppenmöbel! Kan finnas mindre märken på den, har inte kollat så noga så skriver med det nu ifall det är så. 2 madrasser medföljer om så önskas. Om eventuellt intresserad köpare kan hämta möbeln på lördag klockan 14:30 vore det toppen, vill överraska dottern med att göra om hennes rum när hon är på kalas då : ) Säljer också en liggstol för 400 kr. Mindre blesyrer som inte stör intrycket finns. Inte äkta skinn.