Quantcast
Till salu inom: ”

dammsugare volta 1600w säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

En liten men kraftfull svart dammsugare med sju meters räckvidd som gör dammsugningen enkel. Dammsugaren har en motoreffekt på 1600 watt och en sugeffekt på 254 watt. Luftflödet är max 37 liter i minuten och ljudnivån är 87 dB. Dammsugaren har en mekanisk indikator för full dammpåse, påsen rymmer 2,5 liter. Två dammpåsar medföljer maskinen. Maskinen har ett sköljbart mikrofilter, röret är ett teleskoprör och munstycket är ett all round-munstycke. Dammsugaren har också mjukstart, överhettningsskydd och sladdvinda.
Jag säljer nu mina möbler och större prylar eftersom jag ska flytta från Stockholm. Denna dammsugare är av märket Volta (modell U2320). Den köptes i början av augusti och är som ny! Maximal effekt 1600 W, 7,1 m räckvidd och tvättbart mikrofilter. I köpet medföljer en dammsugarpåse, bruksanvisningar och tre munstycken. Nypris: 700 kr Säljes för: 400 kr Vid köp hämtas dammsugaren hos mig. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Smidig men kraftfull dammsugare: Volta Xio U3420 med microfilter. Steglös hastighet upp till 1600W. Rostfritt teleskoprör och borste med hjul som gör att den går lätt.
Smidig men kraftfull Volta Xio U3420 med microfilter. Rostfritt teleskoprör och hjul under munnstycket som gör att den går lätt. Reglerbar hastighet upp till 1600 W.
En liten lila/svart VOLTA 1600W SBAG säljes inklusive munstycken och dammsugarpåse. Dammsugaren fungerar utmärkt, perfekt för en liten lägenhet. Den har lång sladd och munstycket kan delas upp i tre olika delar så att den lätt går in i de flesta skåp. Säljes på grund av att svärmor gett mig en ny och häftigare. Skicka mail om du är interessrad. Ring inte på dagtid tack.