Quantcast
Till salu inom: ”

dammsugare blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Rum med egen ingång och egen liten hall, 16 m2 samt egen toalett med dusch på 2,4 m2 uthyres, Rummet är delvis möblerat med bl a tv och byrå.Kan dock uthyras omöblerad. El samt bredband och kabel tv ingår i hyran, likaså tillgång till tvättstuga. Dammsugare ingår . Hyra: 4000 kr 4000 kr i deposition som betalas med första hyran och betalas tillbaka vid utflyttning. Maila och berätta lite om dig själv, lämna gärna namn och telefonnummer också så ringer jag eller mailar. Har ni frågor är det bara att maila mig. Om du är intresserad så visar jag den gärna innan .
Säljer min Bosch 2-1 Move pga flytt. Funkar felfritt. Enda skavanken är några vita märken på ena sidan där den gått emot någon kant. + Dammsugaren kan "stå på egna ben" vilket är väldigt skönt att slippa lägga ner den varje gång. + Man får en laddningstation som enkelt laddar dammsugaren. + Du behöver inte köpa några dammsugarpåsar. + Kan enkelt fälla ihop den för att ta mindre plats. + Kan dela på dammsugaren och få en mindre handdammsugare, när man t.ex. behöver dammsuga på höga platser. Här kan ni läsa själva om den: http://www.bosch-home.se/kampanjer-move2in1.html På ena bilden är den ihopfälld och står på laddningstaitonen.
*FYNDEX* DAMMSUGARE VSZ4GP1266 - ORDINARIE PRIS 1799.- Denna dammsugare har Siemens unika kompressorteknologi, en avancerad motor med aerodynamiska delar som ger enastående dammupptagning utan att kräva vare sig hög effekt eller föra mycket väsen. Användarvänligheten är även den i toppklass med ett teleskoprör med skjutmanschett och Clip-lås, en aktionsradie på tio meter och parkerings- och förvaringslägen. För att rena utblåsluften används ett Ultra-HEPA-hygienfiltersystem för bästa resultat. Vid kontakt med butiken ange Artikelnummer: 531053-01 PRIS FYNDEX: 1499.- ORDINARIE PRIS: 1799:- Fyndexprodukter kan endast köpas på plats i butiken och går inte att få hemlevererade. PRISSÄNKNINGSSORSAK Kundretur / bruten förpackning. KONTAKT - HALENS HEM LAGERBUTIK 033-173100 halenshem@halens.se
Jag hyr ut lägenheten över sommaren då jag kommer att vara bortrest. Det är en fräsch och möblerad lägenhet med ett stort badrum. Lägenheten ligger vid Örebro universitet, det är en takvåning med fin utsikt. 10 minuters avstånd till stan och det finns bra bussförbindelser och cykelvägar. I hyran ingår även EL och Internet. Lägenheten är även utrustad med TV, köksredskap, mikrovågsugn, dammsugare etc. Hyran kan självklart diskuteras. Hör av dig gärna av dig om du är intresserad eller om du har några frågor. Mvh Janna
2 st CD-ställ i stilren design, modell stapel, med plats för 80 CD i varje. Det ena stället är svart/rött och det andra är svart/blått. Inköpt i designbutik i centrala Helsingborg. Nypris då var ca 1500kr/st. Nu säljer jag båda för 600kr. Båda CD-ställen har några småskavanker i form av lite avskavd färg vid foten (dumma dammsugare!), men inga andra större fel. Tacksam för intresseanmälan via mail.