Quantcast
Till salu inom

"nilfisk vatten dammsugare säljes"

Eskilstuna
Idag

Peugeot 407 2.2 6växlad nyb...

13 800 kr
Blocket.se
Butik Nacka
Idag

Tiara 2900 Coronet (2007)

775 000 kr
Blocket.se
Idag

Säljer vår smarta katt

500 kr
Blocket.se
Umeå
Idag

Ford Focus CC 2.0 TDCi

50 000 kr
Blocket.se
Umeå
Idag

Inbyggnadsdiskmaskin Electr...

2 500 kr
Blocket.se
Nacka
Idag

Smal Candy kombinerad tvätt...

2 500 kr
Blocket.se
Olofström
Idag

SEAT 1.4 16v

8 900 kr
Blocket.se
Mariestad
Idag

Frisörsalong med AAA läge

Blocket.se
Tyresö
Idag

Bosch dammsugare - mycket tyst

500 kr
Blocket.se
Trosa
Idag

Volvo V70 2,4D

50 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Verktyg  ·  Blekinge län

Grovdammsugare Multi 20 Nilfisk

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mångsidig grovdammsugare i vått och torrt! Nilfisk Multi 20 grovdammsugare är perfekt för uppsugning av vatten och smuts i bland annat hemmet, bilen och hobbyverkstaden. Det är en våt- och torrdammsugare som är både driftsäker och användarvänlig. Nu kan du blåsa upp barnens leksaker på mycket kort tid, tack vare dammsugarens blåsfunktion. Och om du då och då behöver suga upp vatten i källaren eller på golvet är denna maskin ett måste använd samma filter för vatten som för torr smuts. Nilfisk kända semi-automatiska filterrengörings-system Push & Clean är standard på alla Multi-modeller du behöver bara hålla för sugöppningen och trycka på en knapp för att rengöra filtret. Dammsugaren har enkel förvaring av tillbehör, krok för slangförvaring, behållare på 20 liter och motor på 1400 watt
1 095 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Haninge

Dammsugare Nilfisk Alto för vått och torrt

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Säljer en 4 år gammal oanvänd Nilfisk Alto Maxxi WD7 Duo. Den har två motorer, kärlet kan lätt tippas för tömning och det finns en bottenslang för att tappa av vatten. Den var tänkt att vara centralsugare i min verkstad, men har inte kommit till användning. Så det är dags att den får ett nytt hem. Motsvarande ny kostar 7.000, men jag vill bara ha 3.500 för min.
0 kr
Blocket.se

Dammsugare våt/grov NILFISK Alto Aero

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Flexibel dammsugare som suger bl.a. sand, vatten, jord, slipdamm m.m. Kan även kopplas om till blåsfunktion. Dubbelisolerad motor, godkänd såväl inom- som utomhus. 2 delat plaströr. Filterrengöring. Dammsugarpåsar. Suverän grovdammsugare till vrakpris!
500 kr
Blocket.se

Grovdammsugare Nilfisk Multi 30T ej inox

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Multi 30 T ,(Den blå.) Mångsidig grovdammsugare - använd den inomhus och utomhus Nilfisk Multi grovdammsugare är perfekt för hemmet, bilen och hobbyverkstaden för uppsugning av vatten och smuts. En våt-/torrsugare som är både driftsäker och användarvänlig. Nilfisk kända Push&Clean semi-automatiska filterrengöringssystem är standard på alla Multi modeller - du behöver bara hålla för sugöppningen och trycka på en knapp för att rengöra filtret. Parkeringsfunktionen för förlängningsröret är en unik och specialutvecklad hållare på maskinen. Nu kan du blåsa upp barnens leksaker på mycket kort tid, tack vare dammsugarens blåsfunktion. Och om du då och då behöver suga upp vatten i källaren eller på golvet är denna maskin ett måste - använd samma filter för vatten som för torr smuts. Push&Clean semiautomatisk filterrengöring, ger fortsatt hög sugförmåga Enkel förvaring av tillbehör Krok för slangförvaring Våt/Torr filter 30 l behållare 1800 watts motor Två länkhjul och två hjul i "alu look" Parkeringsfunktion Blåsfunktion Aut. start/stopp för elverktyg (T modeller)
1 795 kr
Blocket.se

Ny Nilfisk Multi 20 i obruten förpackning

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Säljer en julklapp som jag inte kunnat be om kvittot på. Förpackningen har ännu inte öppnats och maskinen har inte startats. Priset kan diskuteras på plats. Se specifikation nedan. Grovdammsugare för uppgifter inomhus och utomhus Nilfisk Multi grovdammsugare är perfekt för hemmet, bilen och hobbyverkstaden för uppsugning av vatten och smuts. En våt-/torrsugare som är både driftsäker och användarvänlig. Nu kan du blåsa upp barnens leksaker på mycket kort tid, tack vare dammsugarens blåsfunktion. Och om du då och då behöver suga upp vatten i källaren eller på golvet är denna maskin ett måste - använd samma filter för vatten som för torr smuts. Nilfisk kända Push&Clean semi-automatiska filterrengöringssystem är standard på alla Multi modeller - du behöver bara hålla för sugöppningen och trycka på en knapp för att rengöra filtret. Parkeringsfunktionen för förlängningsröret är en unik och specialutvecklad hållare på maskinen. - Push & Clean semiautomatisk filterrengöring, ger fortsatt hög sugförmåga - Enkel förvaring av tillbehör - Krok för slangförvaring - Våt/Torr filter - 20 l behållare - 1400 watts motor - Två länkhjul och två hjul i "alu look" - Parkeringsfunktion - Blåsfunktion Nypris:12-1500kr
1 000 kr
Blocket.se