Quantcast
Till salu inom: ”

damtralla säljes

Cyklar

Västerås

Tidigare annonser till salu

Barnen har växt ur cykelkärran. Det är en stabil modell med bra ram och fina däck. Två mindre barn får plats och man kan även ha en lite packning bakom sitsen. Tyvärr så har tyget blivit vandaliserat vid ett tillfälle men med lite kärlek går det att laga. Man kan också få en 12" barncykel på köpet. Den är välanvänd och skavd lite här och där men istället för att kasta den så kanske någon vill ha den och snygga till den? Vi rensar förrådet och har även en damtralla och en herrmountainbike till salu i separata annonser.
Säljer Min snygga 3 växlade damtralla,av märket sjösala, färgen är svart. Cykel kort, fot och handbroms. Lyse fram & bak samt reflexer. Tyvärr har vi fått förstöra original låset då vår dotter lyckas tappa alla tre nycklar till låset. Därav att vi har. Ett lite lägre pris än vad vi annars tänkt oss, för detta var en mycket dyr cykel.. Men med märket sjösala får du också kvalitée för pengarna .. Mycket bra cykel!! Vill ha 1600 lr bud... Vill ha e snabb o smidig affär,o det idag... Så skynda o fynda!
Hejsan, Ska nu sälja min DBS av äldre modell. En Svensk klassiker som är fullt funktionell, ett visst renoveringsbehov föreligger. Kedjeskyddet ligger emot kedjan varpå det då låter. Förmodligen enkelt avhjälpt men jag har tyvärr inte tid att åtgärda detta. * Ett fint externt lås av sladdmodell. Reservnyckel ingår. * Sadel av nyare modell. * Cykelkorg ingår. Mvh Marcus
Lila 28 tums Maraton bra cykel av lite äldre modell, skavanker i lack finns, vajern till handbromsen av lätt att sätta dit igen om man behöver den, kåpan till vxl reglaget saknas men funkar att växla ändå, sadel lite torr men medföljer ett skydd i äkta fårskinn. Lås och en nyckel finns, den andra borttappad för många år sen. PRIS 800:- inget prut, annonsen kvar = cykeln kvar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En fin begagnad Centurion Eternity med 8 växlar i storlek L ska nu bort till förmån för damtralla med barnstol... Centurion är danska kvalitetscyklar och just denna är en hybrid mellan mountainbike och racer. Har lampor bak och fram samt nytt däck plus slang bak. Perfekta supersnabba pendlingscykeln! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.