Quantcast
Till salu inom

"derbi senda motor säljes"

Butik Eksjö
3 dagar

Derbi Senda X-Treme 50 SM CAMO

30 900 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Visar sida 1 av 4

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Upplands-Väsby

Derbi Senda X-treme SM -06

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Mycket fin Derbi. Körd endast 251 mil. - Helt original i motor - Gör ca 55 km/h - Fina däck - LED-blinkers - Alla originaldelar medföljer - Bike Gard startspärr Finns ett litet skrapmärke på framskärmen, annars fin i kåporna. Allt funkar och den går bra. Modifierad lite baktill. Men alla originaldelar är oförstörda och kan sättas tillbaka. Originalblinkers är bara att montera och koppla in för den som vill. Inga kablar är klippta. Finns i Upplands Väsby. Kan provköras på inhägnat område. Fler bilder kan mailas vid intresse. Gärna mailsvar.
14 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Ekerö

Derbi Senda X-Race

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tjena. Tänkte sälja min Derbi Senda X-race årsmodell 05 nu eftersom det snart är dags för körkort. Den går klockrent och är helt original. Välskött och har alltid stått i värme. Köpte den 2009 av Lill-Orsas motor, där den blivit servad regelbundet. Den finns på Ekerö, en bit utanför stockholm. 2 defekter, kylarvingarna är lite matt-svarta, och Vänster bakre kåpa har en liten spricka i sig som knappt syns. Maila/smsa/ring för mer info. Prutat och klart.
13 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Motala

Derbi Senda Extreme -06

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu min pärla och söker en seriös köpare. Mopeden är som sagt en Derbi Senda Extreme årsmodell 2006. Den har gått problemfritt och har aldrig varit trimmad. Totalt har den rullat lite drygt 850 mil men motorn har inte gått mer än 250 mil. Drev, kedja och bromsklossar bytta. Mycket bra skick och startar alltid på första kicken. Enda defekten är ett slitet bakdäck. Abus skivbromslås ingår också, samt några extra delar. Om frågor finns är det bara att ringa, skicka sms eller mejla.
19 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Hisingen

Derbi Senda X-Race -05 652 mil

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer våran Derbi Senda X-Race, från 2005. Lillebrorsan använder den inte längre så jag hjälper honom sälja den. Köpte den ny av "Din hoj" i GBG 2005, enda ägaren alltså. Stått undanställd i varmgarage de senaste två åren. Gått endast 652 mil. Nya kåpor(dom gamla var solblekta, följer med om ni vill), nya bromsbelägg bak, nytt drev bak. Går jättefint i motor och växellåda. Hjälm och ABUS-lås ingår!
12 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Helsingborg

Derbi Senda 01 med 05 motor (30-moped)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
hej, jag vill sälja min moped eftersom jag ska ta bilkörkort. det är en derbi senda 01 fast hela motorn är från 05 och har gått runt 500 mil. finns lite små saker att fixa, vill man ha den "fräscha looken" på den så behövs det nog ny lackering eftersom det finns lite små repor här och där. men det e inget som e jätte fult precis. är ni intresserade så maila eller ring mig :) billigare vid snabb affär!
8 000 kr
Blocket.se