Quantcast
Till salu inom: ”

derbi senda xtreme sm 07 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ska nu sälja min Derbi senda xtreme sm, på grund av bilkörkort. Det är en 07:a och har gått 700 mil. Den har aldrig varit några problem med att starta. Har bytt drev fram och bak och även kedjan. Allt är original och den har aldrig varit trimmad. Den är i fint skick och jag är enda ägaren, självklart är den även servad som den ska. Skivbromslås från ABUS medföljer. Ring eller mejla för mer info!
Pris: 15 000 kr Årsmodell: 2007 Mätarställning: 610 mil Färg: svart Typ: EU-Moped/klass 1 Info: Ska nu sälja min moped pga att den inte används. 500 mils service är gjord 2011-10-25 och efter det har den stått stilla. vi servicen byttes även batteri. Det har aldrig varit några problem att starta den. Bilderna är från sommaren 2011 fast den ser likadan ut som den gjorde då. Vid intresse så är det bara att mejla eller ringa.
Varken jag eller tidigare ägare har meckat på mopeden på egen hand, den har alltså aldrig varit trimmad. Den har varit inne på verkstad där de bytta framskärmen. Alla andra delar är originaldelar som aldrig bytts ut. Servades senast i slutet av augusti år 2011. Det finns kvitto på det som gjorts. Den har gått 413 mil, tjejkörd. i priset ingår kedja med kättinglås, nyköpt hjälm (värde 1500kr) och nyköpta crossglasögon från Scott. Det går bra att ringa eller smsa070-293 21 80 eller maila om ni har frågor!
Nu har det blivit dags att sälja min fina derbi på grund av bristande användning. Mopeden är i mycket fint skick och den har aldrig varit trimmad. Köptes på Guzzicenter i Järfälla och jag är första ägaren. Den har endast gått 239 mil och varit på 100-mila service. I priset ingår hjälm,kedjelås och handskar. Hör gärna av er vid intresse! Hälsningar Axel
Säljer min moppe pga. Bilkörkort och bristande intresse. Den har gått ca. 570 Mil och är hos sin andra ägare. Har alltid varit otrimmad, både hos sin första ägare och av mig. Funkar finfint, lättstartad osv. Bytt i min ägo: Hebo Honeycomb Handtag Röd Fälgtejp Bakdäck Batteri Insugsgummi Priset är diskuterbart vid snabb affär! Hör av er vid intresse! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.