Quantcast
Till salu inom: ”

derbi senda xtreme sm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu har det blivit dags att sälja min kära moped efter en oförglömlig tid tillsammans. Mopeden är av årsmodell -07, och har under de två senaste åren varit väldigt sparsamt använd. Den har endast gått 251 mil och har alltid stått i värmegarage. Mopeden har aldrig varit vinterkörd eller trimmad. Alla delar är original. Servad av en auktoriserad verkstad efter 100 mil. Godkänt lås och kedja ingår, samt en hjälm med två olika visir. Alla papper finns att tillhandahålla. Inköpt hos GuzziCenter Järfälla, endast en ägare. Nypris: 27 992 kr. Ring gärna för mer information!
Tja! Då var det dags att sälja min moped.. Det är en Derbi Senda Xtreme sm -07 i fint skick. Den går fint och där är inga missljud från varken motor eller växellåda. Mopeden har aldrig varit trimmad eller liknande, helt original :) Den har varit på service regelbundet och har alltid körts på den bästa oljan. Den enda defekten på mopeden är baklampan där endast glödlampan behövs bytas. Jag behöver få sålt den så fort som möjligt, därav priset :) Vid intresse kan ni kontakta mig på: 0761748434 :)
Nu säljer vi en tuff EU-mopeden som fostrat två ungdomar i trafiken, syster och bror. Vi köpte den ny 2007 och den har bara gått 550 mil, alltså en lågmilare! Mycket fin och välbevarad och lättstartad. Den har aldrig varit trimmad. Några komponenter är bytta, annars bara oljebyte mm. Data: Reg nr: FJA 315 Typ: EU-moped, får gå 45 km/tim men går lite fortare. Årsmodell: 2007 Uttagen: Maj 2007 Antal mil: 552 Färg: Svart Allt är original men några komponenter är bytta. /Mats
Hej, jag säljer en Derbi Senda Xtreme sm. Mopeden är otrimmad och den går väldigt bra. Vid bakskärmen och under motorn sitter det LED-rör, som kan skifta färg. LED-rören styrs med en fjärkontroll, som man även kan ändra färg och olika kombinationer av lyset. Mopeden är också utrustad med en högtalare som ger ett fint och kraftigt ljud. Med en 3,5 mm kontakt kan man lätt ansluta diverse apparater till högtalaren. Är du intresserad, så hör gärna av dig. Svarar inte på mail, så ring.
Tjenare! Nu är det dags att sälja moppen pga att jag har tagit B-kort. Det är en Derbi Senda Xtreme sm-06. Den har gått bra under hela tiden jag har ägt den Moppen har gått 1572 mil. Saker som jag nyligen gjort: Bytt bromsbelägg fram och bak+bromskiva bak. Nytt bakdäck Nya hjullager bak och farm. Drivpaket (gått ca 13 mil). Bytt olja och luftfilter. För mer bilder och info, Maila/Ring.