Quantcast
Till salu inom: ”

direktverkande varmvatten säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lägenhet med uteplats i Östanfors, uthyres from 4 juli 2 rok på 62,7 m2. Öppen planlösning. Vår uppsägningstid är tom 1 augusti men vi ska flytta en månad tidigare och vill se om det finns möjlighet att hyra ut den här lägenheten från 4 juli, då slipper vi en dubbel hyra. Lägenheten ligger i Östanfors med närhet till ICA och Willys. Kålgårn ligger alldeles i krokarna där man kan spela minigolf, bada och sola. Det går tätt med bussar och tar cirka 10 min att gå in till centrum. Det är totalt sex lägenheter i själva huset och de på nedre plan har uteplats. Den här lägenheten ligger i mitten längst ner. Kul för den med gröna fingrar. Direktverkande el. Varmvatten ingår i hyran. Just nu ligger hyran på 5279 kr men förhandlingar pågår om en höjning så jag vet inte vad det hamnar på. Parkering finns med motorvärmare att hyra. Adress, Trotzgatan 109 Maila för mer information och tid för visning.
NY TEKNIK FÖR MILJÖVÄNLIG UPPVÄRMNING. En Aquarea-värmepump från Panasonic kan ge en besparing på upp till 58 % av uppvärmningskostnaden jämfört med direktverkande el. Panasonic släppte en ny serie i Aquarea-familjen, Aquarea T-CAP, en luft/vatten-värmepump utvecklad för Norden. Den ger full kapacitet ner till -15 °C och värmetillskott ner till -20 °C. Värmefaktorn (COP) är 4,74 Energiåtgången kan minskas ytterligare genom att koppla anpassade solceller till systemet. "Vi har utvecklat T-CAP med fokus på marknadens krav på ett verkligt grönt system för uppvärmning och kylning och är stolta över pumpens effektivitet. T-CAP är en av de bästa på marknaden i de kalla förhållanden som finns i Sverige och i våra grannländer. Pumpens förmåga att kunna förse hushållet med 55-gradigt varmvatten gör den idealisk för installationer i de flesta typer av hus, med exempelvis äldre element, säger Sofia Törnlöf, Product Manager på Panasonic Aircon, i ett pressmeddelande.
Sunnemo, Björngården. Fristående hus i skogen med över 1 hektar mark. Huset har el och egen vattenbrunn. Uthus Huset är inom gångavstånd från sjön (Grässjön) +/- 600 meter Uppvärmning: direktverkande el & ved vedspis i rummet och sovrummet 2 sovrum Dusch varmvatten: varmvattenberedare (el) boarea: 60 kvm byggår 1935 tomtarea: 11.650 kvm www.thegreenhousesunnemo.se
Pelle Pettersson ritad, uttrymmeseffektiv, med ståhöjd i HELA båten inkl toalett. Bra med separata sovutrymmen i förpik(2pers)och akter(4pers), då man inte behöver bäda ner för att nyttja mittsalongen. (Mitt salongen kan också bäddas för ytterligare 2 sovplatser) Stort akterdäck med teakmöbler och vikbart bord. Marchfart 20 knop. Lågt pris då vi önskar snabb affär. Båtplats på Öckerö kan hyras. (Fler bilder kan skickas) - 2 x TMD 40 med duoprop drev. - 4 Hk bogprop. (ny 2008) - Dieselvärmare. Volvo flygmotor. - 4 batterier - Laddare - Nydraget kablage. och säkringsskåp. - Ankare med vinch. - Plotter Garmin GPSmap 512. - Ekolod, logg, temp, mm. - Gasol-varnare. - 12-230 V omvandlare 1500W - Micro - Gasol kök - kylskåp - Separat stor frys. (Utdragbar från skåp) - 4 st Trissor som "förvarar/drar in" tampar - Stereo med 2 förstärkare ger 6x250watt. - Elektrisk toapump och septiktömning. - Dusch med direktverkande varmv.beredare - 2st länspumpar - Fendrar, tampar, kablar mm, mm ingår Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.