Quantcast
Till salu inom: ”

diskmaskin wexiödisk wd-6 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Diskmaskin

Falkenberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

WD-6 är en svensktillverkad klassiker från välrennomerade Wexiödisk. Diskmaskinen lämpar sig för större café eller restaurang där höga krav ställs på snabbhet, tillförlitlighet och perfekt diskresultat. Maskinen är helt genomgången, nyservad och gediget testad mot protokoll. Den är dessutom mycket fräsch och representativ med ny panelskylt och termometrar. Bekymmersfri och enkel drift tack vare snabbdiskprogram med justerbar disktid (från 1 minut), samt automatisk disk- och torkmedelsdosering. Allt ingår som Du behöver för att komma igång direkt: Installations- och användarmanual, diskkorgar, bestickkorgar, disk- och torkmedel. Full garanti i 3 månader (gäller både arbete och reservdelar) och frakt till din dörr i hela Sverige INGÅR i priset. In- och utmatningsbänkar till diskmaskinen kan ordnas mycket fördelaktigt enligt Dina mått. Har Du en defekt restaurangdiskmaskin i dagsläget, kan jag ta den som inbytesmaskin med avdrag på priset. Välkomna att ringa eller maila!
WD-6 är en svensktillverkad klassiker från välrenommerade Wexiödisk. Diskmaskinen lämpar sig för större café eller restaurang där höga krav ställs på snabbhet, tillförlitlighet och perfekt diskresultat. Maskinen är helt genomgången och påkostad med nya pumpen (FIR), nya termometrar och lampor etc. Snabbdiskprogram med justerbar disktid (från 1 minut), samt automatisk disk- och torkmedelsdosering. Frakt till Din dörr kan ordnas mycket fördelaktigt över hela Sverige. Säljes till högstbjudande via mail med start på 9500 kronor.
WD-6 är en svensktillverkad klassiker från välrenomerade Wexiödisk. Diskmaskinen lämpar sig för större café eller restaurang där höga krav ställs på snabbhet, tillförlitlighet och perfekt diskresultat. Maskinen är helt genomgången och fräsch, dessutom mycket påkostad med helt ny cirkulationspump (FIR), ny genomströmmare med element, nya termometrar etc. Bekymmersfri och enkel drift tack vare snabbdiskprogram med justerbar disktid (från 1 minut), samt automatisk disk- och torkmedelsdosering. Allt ingår som Du behöver för att komma igång direkt: Installations- och användarmanual, diskkorgar, bestickkorgar, disk- och torkmedel. Full garanti i 3 månader (gäller både arbete och reservdelar) och frakt till din dörr i hela Sverige INGÅR i priset. In- och utmatningsbänkar till diskmaskinen kan ordnas mycket fördelaktigt enligt Dina mått. Har Du en defekt restaurangdiskmaskin i dagsläget, kan jag ta den som inbytesmaskin med avdrag på priset. Välkomna att ringa eller maila! Pris: 14500 kronor
WD6 / WD-6 är en svensktillverkad klassiker från välrenommerade Wexiödisk. Diskmaskinen är perfekt för större café eller restaurang. Maskinen är helt genomgången och påkostad med nya pumpen (FIR) och nytt anslutningskablage till genomströmmaren etc. Snabbdiskprogram med justerbar disktid (från 1 minut), samt automatisk disk- och torkmedelsdosering. Frakt till Din dörr ingår i priset. Säljes till högstbjudande via mail med budstart på 9500 kronor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.