Quantcast
Till salu inom: ”

divan soffa lexus 105k säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffa

Göteborg
Soffa

Borås
Vit soffa

Borås
SOFFA I LEDER

Karlstad
Möbler

Gnesta

Tidigare annonser till salu

Hej. Tänkte sälja min Lexus 105 K divan soffa då den tyvärr inte får plats i nya lägenheten. Den är svart och har divanen på vänster sida(sett från när man sitter i soffan), och med ben/fötter i valnöt. Soffan är 344 cm bred och divanen är 185 cm djup. Soffans stomme är gjord i trä med fjädring i hela soffan och välfyllda dunkuddar med kallskum. Med andra ord en oerhört bekväm kvalitetssoffa. Och till skillnad från många andra billiga exemplar här på blocket, ingen obekväm designsoffa. En soffa som är mycket välskött. Har du några frågor är det bara höra av sig på mail eller telefon. (OBS! Alla kuddar är svarta till skillnad från bildens fem grå-blommiga kuddar.)
Hej. Tänkte sälja min Lexus 105 K divan soffa då den tyvärr inte får plats i nya lägenheten. Den är svart och har divanen på vänster sida(sett från när man sitter i soffan), och med ben/fötter i valnöt. Soffan är 344 cm bred och divanen är 185 cm djup. Soffans stomme är gjord i trä med fjädring i hela soffan och välfyllda dunkuddar med kallskum. Med andra ord en oerhört bekväm kvalitetssoffa. Och till skillnad från många andra billiga exemplar här på blocket, ingen obekväm designsoffa. En soffa som är mycket välskött. Har du några frågor är det bara höra av sig på mail eller telefon. (OBS! Alla kuddar är svarta till skillnad från bildens grå-blommiga kuddar.)
------ Lexus 105K ------ Divan soffa i dun och kallskum. Du som söker efter en soffa utöver det vanliga! Finns i fler kombinationer och färger. I detta utförande. 18.990:- 350cm Bred 105cm djup Välkommen in och provsitt! 2500m2 Möbler!
------ Lexus 105K ------ Divan soffa i dun och kallskum. Du som söker efter en soffa utöver det vanliga! Finns i fler kombinationer och färger. I detta utförande. 19.990:- 350cm Bred 105cm djup Välkommen in och provsitt! 2500m2 Möbler!