Quantcast
Till salu inom: ”

divan soffa lexus 105k säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Divansoffa

Trollhättan
Soffa

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej. Tänkte sälja min Lexus 105 K divan soffa då den tyvärr inte får plats i nya lägenheten. Den är svart och har divanen på vänster sida(sett från när man sitter i soffan), och med ben/fötter i valnöt. Soffan är 344 cm bred och divanen är 185 cm djup. Soffans stomme är gjord i trä med fjädring i hela soffan och välfyllda dunkuddar med kallskum. Med andra ord en oerhört bekväm kvalitetssoffa. Och till skillnad från många andra billiga exemplar här på blocket, ingen obekväm designsoffa. En soffa som är mycket välskött. Har du några frågor är det bara höra av sig på mail eller telefon. (OBS! Alla kuddar är svarta till skillnad från bildens fem grå-blommiga kuddar.)
Hej. Tänkte sälja min Lexus 105 K divan soffa då den tyvärr inte får plats i nya lägenheten. Den är svart och har divanen på vänster sida(sett från när man sitter i soffan), och med ben/fötter i valnöt. Soffan är 344 cm bred och divanen är 185 cm djup. Soffans stomme är gjord i trä med fjädring i hela soffan och välfyllda dunkuddar med kallskum. Med andra ord en oerhört bekväm kvalitetssoffa. Och till skillnad från många andra billiga exemplar här på blocket, ingen obekväm designsoffa. En soffa som är mycket välskött. Har du några frågor är det bara höra av sig på mail eller telefon. (OBS! Alla kuddar är svarta till skillnad från bildens grå-blommiga kuddar.)
Lexus 105K 3 sits "Big" divan. Finns i ett ljusgår enfärgat tyg i butik. Längd 343 cm. Djup 105/169 cm. Kallskum/Dun sstoppning i rygg och sits. Ordinarie pris Ca 16900. Nu 12900 kronor. Fri leverans inom Sollefteå, Kramfors och Ragunda kommun. Räntefritt 10 eller 20månader Ring för mer infomation.
------ Lexus 105K ------ Divan soffa i dun och kallskum. Du som söker efter en soffa utöver det vanliga! Finns i fler kombinationer och färger. I detta utförande. 18.990:- 350cm Bred 105cm djup Välkommen in och provsitt! 2500m2 Möbler!
------ Lexus 105K ------ Divan soffa i dun och kallskum. Du som söker efter en soffa utöver det vanliga! Finns i fler kombinationer och färger. I detta utförande. 19.990:- 350cm Bred 105cm djup Välkommen in och provsitt! 2500m2 Möbler!