Quantcast
Till salu inom: ”

jysk divan soffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffa

Stockholm
Ny soffa

Stockholm
Soffa

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

3-sits soffa från JYSK med divan säljes till bra pris vid snabb affär. Info: - Ca. 1 år gammal - Mörkgrå - 2 moduler - Fasta kuddar - Divan om vänster (tyvärr ej vändbar) Mått (ca): Längd (hela soffan) 3,40 m Bredd (längd divan) 1,50 m Pris: 1500 kr Finns att kika på/hämtas hos mina föräldrar i Segeltorp (typ Kungens Kurva), Huddinge. Ring vid intresse! OBS! Om annonsen finns kvar finns soffan kvar så ni behöver inte fråga bara om det :) Tack på förhand!
Soffan är inköpt på Jysk för ett par år sedan, men efter en flytt så vet vi inte vart vi ska ha den längre. Den är i hyfsat bra skick, dock ett par mindre fläckar på sidan av ena armstödet. Bild är bifogad i annonsen. Den går även att fälla ut och ha som bäddsoffa om man får gäster, samt att den har ett stort förvaringsutrymme i schäslongen. Ring om ni vill komma och titta på den.
Mörkgrå bekväm divansoffa i tyg som kan göras om till två sängplatser säljes. Divanen kan man även anända som förvaring. Soffan köptes för 5 dagar sedan och har ej använts, säljes nu pga felköp. 2 års garanti. Pris: 3800. Kostar 4999 på Jysk för tillfället. Kvitto finns. Hämtas på Ålidhem. Se http://www.jysk.se/130/363/3607700/a/catalog för mer info. Hämtas så fort som möjligt eftersom det ska finnas plats för en annan soffa. Man kan ringa fram till 23:00.
Hej, Säljer härmed en svart HOUSTON soffa med divan från JYSK som endast är ett år gammal. Obs! Divanen är monterad på vänster sida och inte höger som den visas på bilden med vit bakgrund. BVSA Storlek monterad: Bredd: 242 cm, Höjd: 76 cm, Djup: 161 cm Storlek omonterad: Bredd: 70 cm, Längd: 140 cm, Höjd: 142 cm Material: Läderlook, Skum Färg: Svart Monteringsanvisning: Omonterat Vikt: 78 kg Antal kolli: 3 Ytterligare info: Kan spegelvändas
Säljer nu mina fina vardagsrumsmöbler pga jag ska bli sambo och vi behöver inte dubbla uppsättningar av möbler :). Allt är ca 1,5år gammalt och inga större fel på. Allt förutom bokhyllan (från IKEA) är från Jysk. Jag har varit mycket nöjd med allt. TV-bänken har mycket bra med förvaring. Bordet och TV-bänken är i högglans. Soffan är en två-sits med divan och rymmer många familjemedlemmar :) OBSERVERA! TV:N ÄR INTE INKLUDERAD. Hör av er via mail!