Quantcast
Till salu inom: ”

dj set för nybörjare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer nu mitt DJ kit på grund av att jag inte längre har användning för det. Då jag är ute och spelar på klubbar och i andra sammanhang rätt ofta så använder jag utrustningen de har på plats! Iallafall , spelarna är grymma för både en nybörjare och någon som redan har erfarenhet! Har du frågor så kan du maila mig ! Mvh Sebbe OBS! Köpte själv setet för 10000:- kr och är inte beredd att gå under 7900:- . Då behåller jag hellre det själv :)
Hej ! Nu ska jag sälja mitt dj set pga att jag inte har någon nytta av de längre. Dj set består av 2st Pioneer Cdj 850 och en Berhinger Djx 700, som är i bra skick. Original kartongerna finns kvar manualer och alla kablar ingår. Hörlurar från sony ingår också. Detta dj set är bra för nybörjare, kan du dessa spelare så kan du alla andra spelare som är ute på klubbarna ! Priset kan diskuteras
Tja! Säljer mitt nuvarande dj set då jag är redo att uppgradera! Spelarna samt mixern är helt felfri och även skadefri! CDJ 850 + DJM 700 är ett perfekt set för nybörjare men även för den som vill avancera sig! Jag köpte det som en nybörjare och har kommit väldigt långt med dessa! Alla originaltillbehör följer självklart med, dvs. Rca kablar, strömkablar + originalkartongerna! Pris :- 14.000 Kan gå ner i pris vid snabb affär! Nås enklast via telefon!
Hej! Har du alltid drömt att lära dig DJ:a inför fullsatt klubbar, sommarfesten eller hotellbaren? Nu är möjligheten nära. Nu säljer jag mitt Pioneer DJ-set DJM-400 + 2x CDJ-400. Ett set som både passar den mer rutinerade DJn men också nybörjaren. Du sätter gränserna, som det brukar säga. Aldrig spelats i klubbmiljö. Flightcase ingår. Ni kan nå mig på 073-0632776! Först till kvarn.