Quantcast
Till salu inom: ”

michael kors jet set travel tote säljes

Smycken set mm

Stockholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Parfym

Falun
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en HELT NY Michael Kors väska i den populära modellen "Travel tote" i strl Medium. Väskan har lapparna kvar samt sin MK dustbag. Färgen är Lime, tycker absolut att detta är den läckraste färgen! Säljes endast pga att jag är ute efter en annan modell. Köptes för ca 1-2 mån sedan men har som sagt aldrig blivit använd. Väskan är i äkta läder med äkta gulddetaljer. Nypris: 3000 Pris: 2000 Skickar helst inte väskan utan möts gärna upp i city.
Säljes: Äkta Michael kors 15 tums saffiano Jet Set travel tote. Ett samarbete med Apple Passar 15 tums MacBook Pro Extra fickor för Iphone och Ipad Mått 15,24x 44,45x 50,3 med banden Väskan är sparsamt använd. Inga märken. Köpt i Applestore i Täby Centrum. Kvitto Finns. Butikspris 2690kr Mitt pris 2000kr Finns i Solna men kan mötas upp i Stockholm C.
Säljer denna fina handväska i svart skinn från Michael Kors som är köpt från USA. Den är helt ny och aldrig använd. Inslagning och prislappar är kvar. Det är Michael Kors Small Jet Set Saffiano TravelTote, dvs den mindre modellen. Jag kan skicka den men då står köparen för frakten som bör ligga mellan 50-100 kr. Annars finns den att hämta ute på Tyresö. Hör gärna av dig vid frågor!