Quantcast
Till salu inom: ”

dogo canario säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag har en super fin dogo canario valp ( 5 månader) till salu. Super trevligt lynne, reltivt lydig (går fint i koppel, kan grundläggande tricks). Åker fint både bil, buss och tåg. Går bra ihop med barn och andra hundar. Rumsren. Kommer från kennel Rustic Dream, kennel namn: Rustic Dream's Brutus. Han är vaccinerad, avmaskad, chippad o reg. Frisk o pigg med mycket energi! Toppen kille!! Säljes pga allergi. Endas seriösa hör av sig!! Maila med frågor osv. 8000kr, BVSA (På bilderna,Brutus, Mamman + Pappan, Mamman + Brutus)
Dogo Canario hane 2 år på foder till att börja med.Eventuellt senare köp. Mycket skarp och bra som vakthund.Dock är han osäker bland barn,har gjort några utfall och det är därför jag inte själv kan ha honom kvar.Absolut inte till barnfamilj alltså. Du som är intresserad måste känna till rasen eller liknande raser väl,detta är INTE en förstagångshund.Hunden är mycket stark och väger 50 kg. Han är lägre och bredare än rasstandard,men har en bra stam. Bilder finns att maila,skicka ett mail vid intresse där du berättar lite om dig/er,så återkommer jag.
Vi har en Dogo Canario hane på två år. Då vi inte längre har tid att fylla hans behov söker vi ett nytt hem åt honom. Han är en bra familjehund men kommer inte överrens med andra hanhundar. Vi söker dig/er som har tidigare erfarenhet av denna typen av hund och som kommer ge honom fasta rutiner och mycket utomhusvistelse. Vi vill att han kommer till ett hem där han får stanna! Han är registrerad i SKK och har fin stamtavla. Skriv ett mail och berätta om dig själv så hör vi av oss! Endast seriösa personer gör sig besvär.
Hej. Måste sälja min renrasiga tik Rusticdream Medusa. En alldeles underbar hund med bra huvud. Hon kommer som sagt från Rusticdream och jag måste sälja henne pga ändrade familje förhållanden. Hon går jätte bra ihop med andra hundar,katter och uppvuxen med ett barn på 3 år, absolut inga tendenser till svartsjuka och min son brukar ligga på henne när hon sover så hon är genomsnäll liten tjej. Hon går bra i koppel och är lydig men kräver en stadig och trygg hand. Hör av dig om du vill veta mer. Hon finns kvar så länge annonsen finn kvar :o)
Halvfodervärd sökes till Dogo Canario tik född 23 aprill 2011. Kemok´s Juana regnr: SE37118/2011 Föräldrarna är: Such Viola S31231/2008 & Cerberos Gran Canarian Amo SE18767/2011 (som är en Ungersk import) Valpen är: *Registrerad i SKK *Veterinärsbesiktad *Vaccinerad *Chipmärkt *Avmaskad *Dolda felförsäkrad i Sveland Vi ser helst att ni bor i Värmland eller i närheten. Vid intresse är Ni välkomna att ringa //Lenny & Åsa 070-2227337 eller 0590-30722