Quantcast
Till salu inom: ”

akut omplacering hund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

söker nytt hem till min älskade hund som jag nu tyvärr måste göra mig av med.. pga tidbrist och eftersom att han kräver mycket tid och träning kan jag inte ha han kvar.. han är en blandras jaktlabrador/golden.. vill att han ska få komma till ett hem med mycket trygghet och kärlek, önskar helst att ni bor i hus eller att han kommer kunna springa i nån gård. te.x hundgård.. hör av er om ni tror att just ni skulle vara rät för mig hane..hundens hem är viktigare än priset.. så priset kan diskuteras..
Måste nu tyvärr efter 3 år hitta ett nytt hem till min katt casper pga. att både jag och min ena son utvecklat allergi. Casper är en mycket tillgiven och lugn katt som sköter det han ska, som toalådan och klöser ej på möbler och väggar. Han ogillar att vara ute och är inte så förtjust i hundar, dock kan mindre raser gå bra. Casper är givetvis kastrerad och vaccinerad, han fick nyligen sin årliga vaccination. Alla tillbehör medföljer så som klösträd, säng, leksaker, matskålar, kattsand och hans mat. O.B.S Vid intresse ring helst!!!
Jag måste tyvärr hitta ett nytt hem till Issi och det är bråttom. Han är en beauceron och fyller 5 år i maj och är således äldre än 8 veckor. Jag kastrerade honom i höstas och han fungerar nu utmärkt med andra hundar. Har ingen större erfarenhet av barn, men har alltid varit försiktig de gånger han träffat några. Påpekas bör att han är stor (ca 45 kg) och en hund som behöver någon som har tid och erfarenhet. Vill du veta mer är det bara att höra av dig! /Emma Ligger även en annons på www.beauceronklubben.com med mer info under omplacering.
Hej Det är med akut behöv att vi måste omplacera våra älskade Lilly , hon är en 4 år gammal norrsskogsblandat katt som är gravid. Ni som kan erbjuda ett hem till en gravid katt ska INTE har hund men det går bra med barn för att Lilly är van med barn. Om du vill veta mer om henne och kan tänka er erbjuder henne ett bra hem snälla skriva ett mejl om vem ni är och vad ni kan erbjuda
Sixten behöver en ny livskamrat! Pga av tråkiga omständigheter behöver jag flyttas hemifrån. Jag är en mellanstor blandras kille på 2,5år, jag är kastrerad och chippad. Jag söker hundvan människa som kan bygga upp mitt självförtroende och min tilllit till män och barn. Om du är den rätte för mig behöver jag komma till dig snarast. Beskriv i ett mail hur mitt liv kommer se ut hos dig så börjar vi där. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.