Quantcast
Till salu inom: ”

doppvärmare vattenvärmare badtunna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Våra kunder väljer oss för hög kvalitet, bra service och konkurrenskraftiga priser. Våra badtunnor har en kantig form som gör tunnan rymlig samtidigt som vattenvolymen hålls nere. Då går det snabbara att fylla, värma och tömma tunnan. SverigeTunnan levereras komplett och färdigmonterad direkt hem till dig. * Plast - Hygieniskt, åldersbeständigt, lätt att underhålla * Rostfri kamin oxiderar inte, motståndskraftig mot klor * Tryckinpregnerat snygg specialnyans, åldras med heder * Gnistskydd Kinahatt medföljer alltid med SverigeTunnan * Plastad undersida maximalt skydd mot fukt och röta Paketet innehåller: - Badtunna inklädd i tryckimpregnerat virke - Effektiv vedeldad kamin i rostfritt - Skorstenrör i blankglödgat rostfritt stål, inget spirorör som många andra - Gnistskydd till rökröret (elda säkert) - Kaminskydd i furu - Bottenplugg med vinklad anslutning 2 storlekar, från 19 995 kr + frakt. Läs mer om våra badtunnor och tillbehör på hemsidan.
Vedeldade utebad i glasfiberplast. Våran nya modell finns i ett flertal paket erbjudanden, och kan fås helt kundanpassad efter dina önskemål. löstagbar kamin för enkel rengöring, Bredd 240cm Höjd 107 6-9 sittplatser Kaminskydd i glasfiber Rostfri kamin med rostfritt rökrör Sandfilter Led belysning Mugghållare i rostfritt Elvärme Isolerade med polyuretanskum Isolerade lock kapell lock Kan kundanpassas med bla 180 olika kulörer, utrustnings alternativ mm. Vi har färdiga kar för leverans. För mer info om badtunna badtunnor utebad spa badbalja eller badkar gå in på www.owp.se eller ring 0522-89090 0705-688818
Sandström badtunnor är av hög kvalitet och finns i tre storlekar. Liten för 3-5 personer, mellan för 5-7 personer och stora för 7-10 personer. Badtunnorna går att få med eller utan träpanel, den senare avser då främst inbyggnad. Kamin ingår alltid och levereras färdigmonterad/installerad och med två meters eldrör. Även kaminskydd, rökrör och bottenventil ingår i priset. Det går även att köpa enbart plasttunnan. Pris från 8 000:-. Badtunnan är lätt att hålla ren och är är ett hygieniskt och lättskött alternativ för den som vill ha en badmöjlighet i sin trädgård. Badtunnan är tillverkad i glasfiberarmerad polyester med en gelcoatyta. Ett starkt och tåligt material som är väldigt motståndskraftigt mot väder och vind, UV-strålar, kyla och värme. Materialet klarar även högtryckstvätt samt kemikalier som ex klor. Tillbehör såsom lock, mugghållare, takstos finns. Vi samarbetar med Swedbank Finans. NU HAR VI ÄVEN LÖRDAGSÖPPET 9-13. Jespersens Motor AB har utställning och service i Hovmantorp. Välkomna.
Nybyggd badtunna som är ca 200 cm i diameter invändigt vilket motsvarar ca 8-10 sitt platser. Den är byggd i extra tjockt virke för att öka livslängden och kvaliteten. Botten och väggarna är ca 43mm tjocka och allt är byggt i spontat virke. Räcket runt är 45mm tjockt för att den ska vara så robust och stabil som möjligt. Badtunnan säljes utan kamin men det ska bara vara att ställa i en kamin och fylla på vatten sen så är det i stort sett bara att tända elden och plumsa i ett skönt avslappnande bad. Kaminer finns lite varstans att köpa jag har sett att det finns tillexempel här på blocket. Hämtas i Tidaholm. 8000 kronor. Nås vanligtvis efter 5 på vardagar. Kan även maila mer bilder vid intresse.
Hyr en vedeldad badtunna och ta hem den till din trädgård. En mysig kväll med familjen eller den perfekta avrundningen på festen. Badet är lagom stort för 7-8 personer. Tunnan står på ett släp och dras efter bilen (30km/h). Väl hemma ställs släpet upp på stabilt underlag och fylls med vatten. Det tar ca. 1,5 timmar att fylla tunnan med vatten och därefter ca. 4 timmar att värma uppvattnet till 38 grader. Därefter är det bara att hoppa i och njuta! Tunnan är av trä utvändigt och av plast invändigt, vilket ger ett mycket mer hygieniskt och renare vatten, än en tunna i enbart trä. PRIS: Hyra vardagar 500:-/dygn Hyra fredag, lördag eller söndag 600:-/dygn Hyra hela helgen, fredag till måndag 1200:-Hyra storhelger/aftnar 1000:-/dygn (ex. midsommar, julafton, nyår, påskaftonmm) Badtunnan hämtas tidigast kl. 13.00 på hyresdagen och återlämnas kl 12.00 nästkommande dag. Betalning kontant vid hämtning. RING & BOKA!