Quantcast
Till salu inom: ”

douglas krook klockor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Till salu en original/ äkta: Rolex Oyster Perpetual Datejust, guld och stål, referens:16013 F Klockan är en 7 miljoner serie och såld av DouglasKrook 1982. Service är gjord av Bergstöms Ur november 2006 och intyg finns på detta. Box , hålslaget certifikat,bruksanvisning, box,ytterkartong och rolex gröna plånbok medföljer. Affären görs gärna upp hos en auktoriserad återförsäljare där ett värderingsintyg kan ställas ut i köparens namn på köparens bekostnad. Pris: 22500 SEK Mvh rolexforum.se
Gör en intressekoll på min Omega. Klockan är alltså en 2531.80 i mycket gott skick. Jag är andra ägaren. Jag köpte den av en bekant för 1 år sedan, som köpte den ny på Douglas Krook i Lund. 41mm med automatiskt urverk. Går som en klocka. Orginalbox, garantibevis, extra länkbitar samt ett oanvänt natoband medföljer. Finns i sthlm. Skickas möjligtvis mot förskottsbetalning men föredrar face to face affär. Pris: 9500:- alt högst bjudande.
Rolex Datejust Stål/Guld Klockan har legat i bankfack den största delen av sitt liv. Skicket är lika med nytt Ref 16233 Serie Y Klockan är svensksåld Douglas Krook Ab Exakt samma klocka säljes på uret för 80 300 kr.. Varför betala det när det går att få så gott som ny för 37 000 kr Som jag sagt finns inga besvikelser alls Klockan är så klart helt komplett. Är i Stockholm 29-31 januari
Säljer nu min knappt använda Rolex Datejust guld/stål som köptes ny 1994 hos Douglas Krook i Göteborg. Det är modellen 16233. Serienummer 269932. Klockan är i absolut toppskick, som ny. Klockan är aldrig polerad eller refurbished, den är så fin som syns på bilden. Äkthetsintyg från Douglas Krook medföljer. Nypris på denna klocka är 66000 kr. Endast seriösa kontaktar mig tack. Ring endast om du är intresserad av att köpa. Bättre begagnat exemplar som inte är renoverad eller polerad går knappast att hitta.
Säljer en st Cartier Pasha chronomat med vit urtavla i mycket bra skick. Klockan är såld av Douglas krook Gtb 1/9 2006 och har varit inne hos Bergström I Mamö 13/6 2013 för genomgång 5200 kr kvitto finns! Krokodil länken är sliten men ok skick, uret + lås är i mycket bra skick ( någon hairlines finns ) Klockan är original så klart! Fantastisk kostym klocka ...... Pris 27 000:- inga byten !