Quantcast
Till salu inom: ”

dräktiga kvigor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Highland tjur född mars 2009 svart ( till höger på bilden) Dräktig kviga svart kalva slutet maj Tjur brun född 2010 Kvigor födda april2010 svarta Kan även tänka mej byte med Ko med kalv eller kviga född 2009 Blåtunge vaccinerad besättnig Hand tama snälla djur SE nr krävs
Highland Cattle boskap, två kor (dräktiga, skall föda i september) och en snart tvåårig kviga samt en kastrerad tjurkalv. Djuren är välvuxna och vackra att se på, med goda anlag, både exteriört och som dikor och köttdjur. Perfekta slyröjare! HC ger ett kött som alltid topprankas när superkockarna jämför - köttet är närmaste det "vilda" du kan komma. Näringsrikt och magert! Vinterpälsen på dessa djur är enormt bra. Kom ihåg att det är skillnad på HC och HC... Djuren är snälla, rent av nyfikna, roliga att vistas tillsammans med och förstås vana vid människor och hundar. Pris per djur enligt ö.k.
En kanonfin kviga, kallas Lina, 2 år, säljes till en större besättning (vi har totalt 3 kvigor) då hon är lägst i rang och trivs inte med andra damerna. I en större grupp blir hon inte så markant utstött, tror vi. Hon är ganska tam och kommer när man ropar och gillar att handmatas, en mycket trevlig individ. Hon är förmodligen dräktig med en svart tjur som tillbringade förra sommaren med henne. Ej till slakt. Säljes till en med SE-nummer.
Pga platsbrist säljes omgående ett gäng dräktigakvigor av raserna slb och fjällko. Renrasiga med fina papper. Betäckta med slbtjur. Alla mycket trevliga och i fint skick. Beräknas kalva oktober-december. Slb kor säljes, en del dräktiga. Priser varierar beroende på individ. Kvigor 5000-13000kr Kor 8000-15000kr. Får 500-1200kr. Dräktiga blandraser. Alla priser + moms. Mängdrabatt kan diskuteras. Säljes ENDAST till gårdar med SE-nummer.
2 kvigor, födda 2011, blandras, betäckta med Angus. 5 förstakalvare, blandras, betäckta med Angus. 8 kor, betäckta med Angus. Nu dräktiga med sin 5:e kalv. Alla har haft lätta kalvningar och har inte haft några problem att bli dräktiga. Alla är uppväxta på lösdrift. Tjuren "Brolle", röd Angus, född juni 2010, har i sommar betäckt 15 kor/kvigor. Kan ev. bytas mot kor/kvigor av mjölkras. Säljes endast till dig med SE:nummer. www.sormark128.se