Quantcast
Till salu inom: ”

britax semi universal 0-25kg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Maxi-Cosi Mobi 9-25 kg Stolen är en bakåtvänd bilbarnstol som är designad för extra komfort med bra benutrymme och hög säkerhet. Den har sidokrockskydd och justerbar vinkel på stolen i fyra lägen med enhandsgrepp. - Sidokrockskydd. - Integrerat justerbart stödben och förankringsremmar. - Enkel Läs mer bältesdragning i framkant på stolen. - Tvättbart överdrag. - Bälteshållare. - Godkänd enl. ECE R44/04. 9-25 kg. Det finns bruksanvisning med för montering. Stolen är använd ca ett år och aldrig krockad. Pris: 1400:- (nypris: 2795:-) Britax semi universal 0-25kg Det är en bakåtvänd stol men den tar relativt lite utrymme jämfört med många andra. Klädseln är tvättbar. Den är inköpt 2012 men bara använd ca ett halvår pga. bilbyte. Den är självklart inte heller krockad. Bruksanvisning finns på pdf. Pris: 1300:- (nypris 2500:-) Vid köp av båda endast 2500:-
En fin bilbarnstol Britax Semi Universal 0-25kg + Till barn mellan 6 mån och 4 år. + För bakåtvänd montering. + Flera lutningslägen. + Separat bälte för installation medföljer. + Mycket flexibel och passar de flesta bilar. + Självklart aldrig krockad och i bra skick. Bilbarnstolen finns i Täby Kyrkby att hämta.
Nu har barnen blivit för stora så vi säljer vår bilbarnstol av kvalitetsmärket Britax, modell SemiUniversal 0-25 kg. Stolen är som ny då den endast är använd 3-4 gånger som extrastol i barnbarnens mormor och morfars bil. Stolen har tre olika inställningar för axelbanden, har fempunktsbälte och används bakåtvänd i bilen. Tar liten plats och passar i både större och mindre bilar. Hämtas i Norby i Uppsala. Pris 800 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer två bilbarnstolar av märket Britax semiuniversal 0-25kg. Stolarna är i mycket gott skick, endast använda av två barn (ett barn per stol) vi köpte dom för ca 2år sen på Babyproffsen och dom kostade över 2000kr/st. Dom har en perfekt design som ger komfort och optimal säkerhet för barnet. Stödbenet, tillsammans med bälteslås gör det enkelt och säkert att installera dom. Klädseln är avtagbar och går att tvätta! Vi säljer dom för 900kr/st. Mejla för mer info eller bilder.