Quantcast
Till salu inom: ”

britax semi universal 0-25kg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En mycket fin Britax semi universal, bilbarnsstolarnas Rolls Royce och definitivt det säkraste för barnet upp till 4-5-årsåldern. Nypris 2300 kronor, kvitto finns. Observera att viktklassen är 0-25 kilo, vilket gör att du kan ha stolen även till mycket små barn. Modellen är robust och har ett integrerat stödben men tar ändå inte upp mycket plats i bilen., däremot är den formad så barnet ska få största möjliga benutrymme. Bältesstyrning för bästa passform och sidokrockskydd. Denna stol är endast använd av ett barn, självklart okrockad och i mycket bra skick. Det ända värt att notera är dekorationsbanden som släppt, inget som stör funktionen och ett fabriksproblem som uppstår på i princip alla dessa stolar efter relativt kort tid. Levereras inklusive stödjebenet, en frigolitkudde till benet för extra stöd mot golvet och dubbla remmar för fastsättning. Inget saknas. Fler bilder kan mailas.
Maxi-Cosi Mobi 9-25 kg Stolen är en bakåtvänd bilbarnstol som är designad för extra komfort med bra benutrymme och hög säkerhet. Den har sidokrockskydd och justerbar vinkel på stolen i fyra lägen med enhandsgrepp. - Sidokrockskydd. - Integrerat justerbart stödben och förankringsremmar. - Enkel Läs mer bältesdragning i framkant på stolen. - Tvättbart överdrag. - Bälteshållare. - Godkänd enl. ECE R44/04. 9-25 kg. Det finns bruksanvisning med för montering. Stolen är använd ca ett år och aldrig krockad. Pris: 1400:- (nypris: 2795:-) Britax semi universal 0-25kg Det är en bakåtvänd stol men den tar relativt lite utrymme jämfört med många andra. Klädseln är tvättbar. Den är inköpt 2012 men bara använd ca ett halvår pga. bilbyte. Den är självklart inte heller krockad. Bruksanvisning finns på pdf. Pris: 1300:- (nypris 2500:-) Vid köp av båda endast 2500:-
En fin bilbarnstol Britax Semi Universal 0-25kg + Till barn mellan 6 mån och 4 år. + För bakåtvänd montering. + Flera lutningslägen. + Separat bälte för installation medföljer. + Mycket flexibel och passar de flesta bilar. + Självklart aldrig krockad och i bra skick. Bilbarnstolen finns i Täby Kyrkby att hämta.
Nu har barnen blivit för stora så vi säljer vår bilbarnstol av kvalitetsmärket Britax, modell SemiUniversal 0-25 kg. Stolen är som ny då den endast är använd 3-4 gånger som extrastol i barnbarnens mormor och morfars bil. Stolen har tre olika inställningar för axelbanden, har fempunktsbälte och används bakåtvänd i bilen. Tar liten plats och passar i både större och mindre bilar. Hämtas i Norby i Uppsala. Pris 800 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer två bilbarnstolar av märket Britax semiuniversal 0-25kg. Stolarna är i mycket gott skick, endast använda av två barn (ett barn per stol) vi köpte dom för ca 2år sen på Babyproffsen och dom kostade över 2000kr/st. Dom har en perfekt design som ger komfort och optimal säkerhet för barnet. Stödbenet, tillsammans med bälteslås gör det enkelt och säkert att installera dom. Klädseln är avtagbar och går att tvätta! Vi säljer dom för 900kr/st. Mejla för mer info eller bilder.