Quantcast
Till salu inom: ”

dragon ball böcker säljes

Dragon ball z
F
Dragon ball z
F
Dragon ball z
F
Dragon ball z
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Har en samling manga böcker som jag ska sälja, i mycket fint skick! Dragon Ball nr 1-42 + Dragon Ball Z nr 1 och 2, Shojo alla från år 2008 + en från 2007 Shownen Jump alla från år 2005,2006,2007 + 1 från 2004 One Piece nr 1-8 Naruto nr 1-4 Yu-Gi-Oh 1-2 Ranma 1/2 nr 1 KYO nr 2 Ragnarök nr 1 Rebirth 1 Säljer böckerna billigt! bud. Maila eller ring mig på 0768662984
Hej! Jag har läst alla böcker ett par gånger och vill sälja dem. Alla är i mycket bra skick, de som har varit slitna förut har jag köpt nya om. Dragon Ball kollektionen 1-42: 500kr One Piece kollektionen 1-46: 500kr Prutat och klart! Kommer inte sälja dem styckvis då det blir svårare att sälja kollektionerna om dem inte är hela! Önskas det fler bilder så skicka ett E-Mail så tar jag fler på önskemål givitvis. Vid intresse av köp hör av er! Var inte blyga! Kan tänkas att skicka via posten om köparen står för frakten.
Säljer nu mina Dragon Ball böcker eftersom de endast legat och samlat damm i några år. Jag har alla böcker från nummer 1 till 42 förutom nummer 34, som jag inte kan hitta. De flesta är i fint skick, några är lite mer slitna, men har inte stött på några trasiga sidor och dylikt. Om du är intresserad kan du nå mig på telefon eller e-mail. OBS! Säljes endast som paket, inte enstaka böcker!
Hej, Nu är det dags att sälja min kompletta dragon ball samling. Det är alla nummer från 1-42. De är bra skick! Jag har lagt ut ungefär 2500 för dessa och säljer dem nu för 999kr. Jag föredrar att de hämtas hos mig men jag är flexibel och kan därför tänka mig att mot frakt skicka dem via posten eller eventuellt bestämma ett ställe att mötas på.
Säljer manga böcker. Love Hina nummer 13 och 14, på svenska. Lone Wolf and Cub 1 och 2, på engelska. Kajika, på svenska. Är av skaparen till DragonBall. Full Metal Panic 1, på engelska. De är i bra skick (kan skicka bild vid förfrågan) men jag säljer dom för tio kronor per bok för att jag vill inte ha dom kvar. Köper man alla sex så kostar de 40 kronor bara (paketpris). Böckerna finns i Umeå men kan skickas, då betalar köparen frakten.