Quantcast
Till salu inom: ”

dragspel värdering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dragspel

Stockholm
Dragspel

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer ett mycket fint Scandalli dragspel från 50-talet har fått det värderat av Olle Rämje på "Rämjes Musik" enligt Olle själv så är detta ett av dom bästa dragspel som tillverkats sen 50-talet, mycket lättspelat med en fin klang och i en behaglig storlek! säljer det för några hundra under Olles värdering så passa på om ni vill ha ett mycket välvårdat dragspel som bara är att sätta igång och spela med! ser helst att affären görs på plats men frakt kan ordnas, då via bussgods och med full betalning innan jag skickar det kan möta upp inom Karlstad med omnejd!
Säljer nu mitt dragspel av märket galanti som jag fick efter min farfar när han gick bort. det ligger bara och skräpar här hemma, har ingen användning för det. vill att det ska komma till nån som behöver ett och kan spela för det kan inte jag. den fungerar utmärkt och är i väldigt bra skick. det är från 1950 talet där någonstans. har fått värdering på det 5000:- 5000:- eller bud MÅSTE bort snarast.
Hej! Från och med första oktober är jag utan lägenhet och skulle gärna flytta in i ett kollektiv. Jag är en 25-årig blivande student på GU som har bott i Göteborg snart ett år. Jag är vegan med starka feministiska, djurrättsliga och miljömedvetna värderingar. Jag dumpstrar gärna och har gärna gemensamt matlag/matkassa, men det är inget måste. På fritiden läser jag mycket, tränar (simning, squash, cykling), ser dokumentärer, film, spelar dragspel, diverse datorspel osv. Jag flyttar helst in i oktober, men inflytt i september eller november går också bra. Hör av er vid intresse eller om ni har funderingar. mvh Ramin
Accordiola Super Cassotto. 3 körigt Cassotto 9+3 register i fint skick. Värdering finns.
Pris och skick enl värdering 2002. Ej använt efter värdering. Värderingsintyg finns. Kontakt via telefon.