Quantcast
Till salu inom: ”

dragspel zero sette säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Begagnat Zero Sette 3-körigt cassotto "B26" i bra skick. 7+5 register, violin. Nyservat MIDI! Servat och stämjusterat med 6 månaders garanti. OBS! Utöver de midispel som finns på annons här så har vi ytterligare 25-30 begagnade mididragspel av olika modeller i lager som väntar på att bli servade, så kontakta oss gärna om du söker något speciellt spel! Klicka gärna i rutan till höger -"i butiken"- för att se våra övriga annonser på Blocket.
Vi har fått in 2 nya exemplar av Zero Sette´s kompakta 3-köriga modell "Smile" med en ny pärldekoration som vi varit med och designat. Handnitade stämmor! Endast 9,0 kilo! Stort tonomfång i detta smidiga och lätta chassi 44/120 16+8+8 (Violin) Klicka gärna i rutan till höger -"i butiken"- för att se våra övriga annonser på Blocket. Se även övriga modeller i Zero Sette-sortimentet på www.dragspelsguiden.se
Begagnat Zero Sette "B26" 3-körigt cassotto violin i mycket fint skick. Den gamla klassiska och mer kompakta modellen med exklusiva handnitade bandstålsstämmor tillverkade av Guido Baldi! Tonomfång: 45/120 (F-Ciss) 16+8+8 (violin) 7+M+5 register. Helstämt och helrenoverat med 6 månaders garanti. Komplett med väska & remmar! Ett mycket unikt instrument! Klicka gärna i rutan till höger -"i butiken"- för att se våra övriga annonser på Blocket!
Nytt Zero Sette "B11a" 3-körigt violin. Tonomfång 34/72, 5+3 register. 16+8+8 (Violin) Detta spel har stått på Jularbomuseet i Avesta som visningsinstrument en tid. Nu har vi alltså tagit hem detta och servat, stämt och polerat upp det i nyskick men säljer det till ett demopris med fullständiga nygarantier! Ordinarie nypris: 33.900:- Klicka gärna i rutan till höger -"i butiken"- för att se våra övriga annonser på Blocket. Se även övriga modeller i Zero Sette-sortimentet på www.dragspelsguiden.se
Säljer nu mitt dragspel det är ett Zero sette 5 radigt pianodragspel. I priset ingår även en dragspelsväska samt vaderade axelremmar.