Quantcast
Till salu inom: ”

draktränaren leksaker säljes

Rensning

Umeå
Rensning

Umeå

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Rosa dockhus i trä med balkonger, och uppfällbar vindbrygga. Saknas en takvimpel. Medföljande dockor i plast: kung,drottning, prinsessa, 2 féer + flickan fr draktränaren på platta Askungen-vagn med kusk och två hästar
Hej! Dags att sälja denna lila samling med actionfigurer. De är i fint skick och har bara stått i bokhyllan. Turtles Raphael Shredder Fishface Scumbug Wingnut Splinter Marvel Venom the madness Venom Spider-Carnage Phage Rouge Draktränaren Whispering Death Toothless Deadly Nadder Säljes som ett helt paket.
How To Train Your Dragon/ Draktränaren, leksak
Riddarborg i trä med några figurer, 100kr. Beyblade arena 80kr. Draktränaren 60kr.
Div leksaker säljes från 5 :- Bild 1(längst upp till vänster) Ninjagoarena till SpinJitzu 100:- Bild 2:(längst upp till höger) Div. fordon 5-30:- På bärgningsbilen så saknas kroken på dragsnöret. Går att sätta dit en egen, bara att knyta fast. Den kan både tippa flaket och dra upp fordon. Den blå Super-Winbilen kan förvandlas till en Transformers. Bild 3:(mitten till vänster) Div spelkulor Glas, Sten och Porslin 5 kg för 200:- Bild 4:(mitten till höger) Div dinosaurier 20-50:- 2 mindre på platta som passar till Flexi-Traxbana 1 stor på platta som passar till Flexi-Traxbana 1 stor med skärm på ryggen, har ett ben som sitter lite löst, men står stadigt på det. Bild 5:(nere till vänster) Div små dinosaurier 5-20:- 2 st grå som tillhör Draktränaren. Kan man trycka på en knapp på ryggen så lyser de rött i munnen och på bröstet/ryggen 1 grön som kan förvandlas till en Transformers Bild 6(nere till höger) Djur av märket Schleich 10-60:- Finns för avhämtning i Saltsjö-Boo, Nacka. Ring eller maila så försöker jag lämna svar samma dag. Kan även skickas med Posten, men då får köparen stå för porto samt föra över pengar på mitt konto innan jag skickar dem.