Quantcast
Till salu inom: ”

drivved bord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bord stolar

Tumba
Matgrupp

Helsingborg
F

Tidigare annonser till salu

Unikt handgjort matbord i gammal stil. Gjort i furu som har legat i vatten och blivit "drivved". Ett riktigt hantverk! Längd 180, bredd 90, höjd 77. Två iläggsskivor som bygger ut på varje kortsida. Total längd med skivorna 270 cm. Ett svagt vattenmärke finns mitt på bordet. Se bild. Köpt på butiken Två Sekler på Odengatan i Stockholm. Fler bilder med iläggsskivorna kan mailas.
Ett vackert bord av flytved. Brunt i grunden med turkosa inslag. Bordet är två meter långt, 90 cm brett och höjden är 77 cm. Vi köpte det på auktion för 8.000:- och Blocketpris blir 4.000:- prutat och klart. Vackert bord med plats för många. Två klarröda snurrfåtöljer, handgjorda i möbelbältet Småland (Markaryd Slöjddesign). Bredd är 60 cm (yttermått), sitsen är 60 cm djup och sitthöjd på 45 cm. Tjusig aluminiumfot och klarrött konstskinn. En fåtölj för 1.250:- och två för 2.000:- Mycket fina designsaker och är du intresserad så får du fler bilder eller kom över och titta.
Vackert grått bord med tillhörande bänk tillverkad i massiv furu. Yta likt drivved. Bord Längd 175 cm, bredd 52 cm, höjd 70 cm. Bänk Längd 175 cm, bredd 38 cm och höjd 45 cm. Totalpris för bord + bänk 8 000 kr inkl moms (ingen frakt inräknad, kunden betalar alternativt hämtar själv). Enbart bänk 3 000 kr och enbart bordet 6 000 kr. Vid egna önskemål av egna mått eller färg, kontakta oss via telefon eller mail.
Säljer mitt skoställ och ett bord i samma serie. Det är i vitlackad björk ,bordet ser lite mörkare ut i färgen tyvärr kan vara solljuset som gort det. Bordsskivan är i såkallat drivved och även då skostället där man ställer skorna. Bordet är använt men inte skostället så det ser helt nytt ut. Skoställ: Höjd 42cm bred 80cm djup 30cm Bordet: Bred 60cm (fyrkantigt) höjd 49cm 700 för allt Annars skoställ 500 och bord 500
Ett mycket vackert, stort och robust furubord i New England stil. Bordet är av massiv trä och tungt och gediget. Underredet är målat i antikvit och skivan är betsad i grått. Färgen och ytan påminner om drivved, och har en fin finish. Måtten är 72 cm högt och 90x170 cm stort. Bordet är rejält, och av mycket fin kvalitet, en möbel som håller länge och åldras väl. Hör av er om ni har några frågor! Accepterar bud. Mvh Jenny