Till salu inom

"droppskål värmepump säljes"

Vallentuna
Igår

Helt ny Qlima Luftvärmepump...

4 000 kr
Blocket.se
Göteborg
Igår

NIBE Frånluftsvärmepump Fig...

1 kr
Blocket.se
Igår

Uthyrning av en helt nybygg...

15 000 kr
Blocket.se
Bjuv
Igår

Lyfco Luftvärmepump PF-serien

12 000 kr
Blocket.se
Igår

8kg Tvättpelare, kondenstor...

4 999 kr
Blocket.se
Mullsjö
Igår

Luft-Luft Värmepump Ac-pump...

7 890 kr
Blocket.se
Butik Järfälla
Igår

Mazda MX-30 SKY PRIVATLEASI...

2 994 kr
Blocket.se
Mönsterås
Igår

Värmepump

Blocket.se
Butik Trelleborg
Igår

Gullberg Jansson Värmepump...

26 320 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Värme och klimat  ·  Håbo

Droppskål

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Värmepumpar är en fantastisk utrustning men nackdelen är att de producerar massor av kondensvatten och oftast när de behövs som bäst blir det stopp på grund av is. Nu har vi äntligen en effektiv lösning på lager! En ny patenterad droppskål med smart värmeslinga som ger kontinuerlig avtappning av allt vatten under hela året. • Enkel installation, ansluts med jordad stickkontakt utan krav på el-installatör. • Kondensvattnet avleds till närmsta stuprör. • Svenskutvecklad och producerad i miljövänlig plast. • Energiförbrukning 15W/m vid +3°C termostatstyrt. • Fungerar vid alla temperaturer, även vid nordiska klimat vid t.ex. -30°C! Passar alla värmepumpsinstallationer! Om företaget Värmepumpsproffsen i Mälardalen är en del av DP Svenska Teletjänst AB som är ägt av 3 st familjer. Fam Engberg , Fam Jonsson samt Fam Drakopoulos.
1 600 kr
Blocket.se

Droppskål med värmekabel till värmepumpar KVT

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Droppskål med värmekabel som fångar upp kondensvattnet från din Luft/luft-värmepump! Köp till just nu-pris! Så långt lagret räcker info@upplandskylovarme.se www.upplandskylovarme.se 018-444 40 40 Om företaget Vi är ett företag som säljer, installerar och utför service inom området för värme- och kylanläggningar. Företagets affärsidé är att bedriva verksamheten med marknadsledande produkter samt att utföra arbetet med högsta kunskap och kvalité, vilket innebär en trygg affär för Dig som kund
1 190 kr
Blocket.se
Värme och klimat  ·  Tumba

Bosch Komplett pannpaket inkl värmepump

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 månader
Bosch AW 8 KW + CC 160 9 KW Köp Bosch Uteluftvärmepump paket Pris 59995 kr inkl moms samt fraktfritt! Innehåller: 1 st CC 160 9 KW CC 160 är en serie kvalitetsprodukter där basfunktionen är en elpanna med bästa energieffektivitet. Den är speciellt utvecklad för anslutning till uteluftvärmepumpen EHP AW, men kan även fungera separat. För dig som endast vill byta ut en tidigare elpanna kan detta vara en lösning som ger möjlighet att senare koppla till värmepumpen för bästa energibesparing. Regler och växelventil för anslutning till vår uteluftsvärmepump EHP AW finns redan förberett. Bosch CC 160 bygger på senaste teknik för optimal energieffektivitet. En rostfri varmvattenberedare med elanod är underhållsfri och ger effektivt korrosionsskydd för alla vattentyper. CC 160 är helt förberedd för att enkelt kunna anslutas till luft/vattenvärmepumpen EHP AW, direkt eller i efterhand. Den tar hand om både varmvattenproduktion och ger tillskottsvärme de kallaste dagarna. Avancerad reglerautomatik optimerar värmen i huset för bästa besparing. Värmepumpen prioriterar alltid uppvärmning eller varmvatten efter behov för lägsta totalkostnad. Samt 1 st Bosch AW 8 Bosch EHP 8 AW Luft Vatten Värmepump .Värmepumpsaggregat för uteluft som värmekälla.Är i leveransläge avsedd för samkörning mot komplett värmepumpsmodul "BOSCH CC 160".Kompletteras för övriga driftfall med "BOSCH Elkassett" eller "BOSCH Shuntattillskott".Scrollkompressor, köldmedium R407C, 2.5kgHetgasavfrostning med 4-vägsventil.Unik kondensavledning som leds till inomhus golvbrunn.Droppskål med integrerad underkylning av kylkretsen, värmekabel behövs ej i normalfall.Avgiven/tillförd effekt vid +7/35°C = 5.6/1.4kWAvgiven/tillförd effekt vid +7/45°C = 5.2/1.7kW (Effektuppgifter enligt EN 14511)Levereras inklusive mjukstartsanordning för kompressor.6-års trygghetsförsäkring ingår. Pris: 59995 kr inkl moms samt fraktfritt Finns med en större utedel: Bosch AW 10 + CC 160 9 KW Pris:62195 kr inkl moms samt fraktfritt! Mvh Nils Karlsson 0768-327076 (alla dagar 07:00-18:00) E-post:info@vvsbutiken.nu vi svarar inom 24 timmar!
59 995 kr
Blocket.se

IVT Air 50 luft-vatten värmepump

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 6 månader
IVT Air förvandlar iskall luft till skön inomhusvärme. IVT Air är en nyutvecklad luft/vattenvärmepump som producerar värme till vattenburna värmesystem även när det är riktigt kallt ute. Pumpen använder den lagrade solenergin i uteluften och förvandlar den till skön inomhusvärme. Tack vare en tyst och effektiv scrollkompressor maximeras effekten och ger mer värme och mer varmvatten än tidigare modeller. IVT Air är effektiv och kan producera 50°C varmvatten till husets värmesystem även när temperaturen kryper ner mot minus 20°C. Och ner till minus 5°C kan den producera 65°C varmvatten. Anpassad för det nordiska klimatet. Utomhusdelen har t.ex. både automatisk avfrostning och rostfri droppskål. Tack vare uppåtriktat luftfIöde minimeras även ljudnivån i utedelen. I inomhusdelen finns en reglercentral som hjälper dig att enkelt ställa in önskad värme 5 snabba om IVT Air: •Producerar värme till vattenburna värmesystem även när det är riktigt kallt ute. •Tyst och effektiv scrollkompressor maximerar effekten. •Utomhusdelen har både automatisk avfrostning och rostfri droppskål. •Samtliga modeller kan användas för samkörning med befintlig elpanna eller oljepanna. •För privatpersoner ingår 10 års försäkring på kompressorn och 6 års försäkring på värmepumpen.
31 000 kr
Blocket.se

IVT AirX130 luft-vatten värmepump

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
IVT AirX är en extremt tyst luft/vattenvärmepump, med en årsvärmefaktor i absolut toppklass. Bakom den imponerande prestandan döljer sig flera banbrytande innovationer. Till exempel har fem nya patent registrerats under utvecklingsarbetet. En ny generation luft/vattenvärmepumpar. IVT AirX är en helt ny generation luft/vattenvärme­pumpar som sätter en ny standard både när det gäller effektivitet och tysthet. Samtidigt introduceras en mängd nya tekniska innovationer. Framtidssäkrad spara pengar med Smartgrid. IVT AirX är utrustad med intelligent varvtalsstyrning som anpassar uppvärmningen efter husets värme­behov. IVT AirX är den första luft/vattenvärmepum­pen med varvtalsstyrning särskilt designad för det nordiska klimatet. Den är också förberedd med framtidens styrteknik Smartgrid. Det innebär att den har möjlighet att koppla upp sig direkt mot den nordiska elbörsen och själv anpassar så att den arbetar hårdast när elpriset är lägst. Efterfrågan, och därmed priset på el, varierar under dygnets timmar. Tekniken sparar ända upp till 2000 kr extra per år*. Utvecklad för det nordiska klimatet. IVT AirX fortsätter att ge effektiv värme även när utomhustemperaturen närmar sig 20 minusgrader. Värmepumpen har också en patenterad avfrost­ningsteknik. Den innebär bland annat att fläkten varvtalsstyrs så att avfrostningen startar så sent som möjligt. Det betyder att ingen energi går åt till avfrostning när det är över 5 grader varmt ute. Dessutom finns ett integrerat larm som varnar om löv eller annat skräp fastnar i den inbyggda droppskålen. Dessa funktioner säkerställer att värmepumpen kan fortsätta att ge värme med högsta komfort. IVT AirX värmepumpen som inte märks. Luft/vattenvärmepumpen placeras utomhus och ofta intill husväggen (dock inte närmare än 40 cm). Därför är det särskilt viktigt att ljudnivån hålls på en mycket låg nivå. Vi har utvecklat en helt ny isoleringskonstruktion som ger IVT AirX marknadens lägsta ljud­effektnivå, samtidigt som vi kan hålla nere storleken på värmepumpen. Det innebär att den både hörs och syns mindre. Smart styrsystem. Styrsystemet Rego 2000® gör att du inte behöver bry dig om värmepumpens inställningar mer än du själv vill. Det intelligenta styrsystemet anpassar driften helt på egen hand utifrån ditt hus värme­behov. Vill du göra egna justeringar har du enkel tillgång till alla inställningar du behöver. Appstyrningen IVT Anywhere (tillbehör) låter dig också övervaka och styra värmepumpen direkt i din smart­phone. Värmepumpen kan även samköras med solfångare. En tryggare investering. När du investerar i en IVT AirX ingår 10 års garanti på kompressorn (hjärtat i din värmepump) och 6 år på hela värmepumpen. För vi chansar aldrig. Olika innerdelar samt installation kan köpas till.
67 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj