Quantcast
Till salu inom: ”

dubbla insug weber b20 till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Grafikkort

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1. Dubbla Weber 45 DCOE i mycket gott skick ------------------------------------------------- B20 insug riktig (kort modell bra vid ont om plats) upphängning mellan förgasare och insug med nya oringsblock, oringar och gummifjädermontering. Luftfilter med flamskydd, enligt bild. Bestyckning (klarar en kraftigt trimmad b20): Halsringar: 36 Spridare: 4,5 Emulsusionsrör: F2 Luftmunstycke: 175 Huvudmunstycke: 145 Lågfartsmunstycke: 55 F8 Accelerationsmunstycke: 45 Pris 6 900 kr ------------------------------------------------- ------------------------------------------------- 2. Luftfilter, flamskydd och packning till Weber 32/36 36/36 eller likannde. Nytt ej använt. 13 mm anslutning till vevhusventilation. Pris: 450 kr -------------------------------------------------
Hejsan. Tänkte se om de finns intresse för min steg 4 topp. Passar till B18/B20. Med Dubbla Weber 45or. Har suttit i en 142a från -72. Pris Toppen 7.500kr. Weber 45or med insug och Trattar. 6.500kr. Köp allt för 13.500kr. Tele 070-6232380.
hejsan. har 2 st weber insug tillsalu till b20 en med dubbla 36or och en med enkel 45a PRIS: BUD dock inga skambud, dessa delar är svåra att få tag på och är hela.
dubbla Weber 45:or med packningar munstycken och insug till volvo b20 delar av gasreglage (inte hela kittet)
Måste sälja av 142an, köpt en cadillac och har inte tid, pengar eller plats längre, och gör nu en intressekoll. Har ägt den sedan 2005, är tredje ägaren, första ägaren nån gumma från laxå, andra ägaren en gammal lärare. Har stått oanvänd i både varm garage/kall lada sen vintern 05/06 och ganska mycket gjort sen dess b.la. *Slipat ner bilen och bort med några ytrostfläckar *Svetsat igen baken för att få bort den fula kofångarn *Svetsat igen de stora framblinkersen, sitter nu i pos. lyktorna o positionsljusen flyttade till halv/hel-lyktorna. *Kapat bort och svetsat dit vänster huv/skärminfästning *Dragit kablar för poplåda och steg i skuffen *Lackad i original-orange hösten 2010 hos lackerare Finns mycket o skriva, bara att ringa och undra men tar lite ändå, 8-bultad B20 med dubbla SU, K-Kam, nya packningar runt tråget och "kamaxel"kåpan, en säsong gamla vinterdäck på plåtisar, står nu på cragar SS med nya oanvända sommardäck, nya HELLA-lyktor, matt-svartlackad huv och front, varvräknare, nya bromsbelägg, nytt fördelarlock, rotor, tändstift m.m, luisi-ratt med nav, 5.25or i dörrar o massa annat.. De brister jag vet, förarstolen sliten, kylare förmodligen trasig, lite rost höger huv fäste dock ingen fara, saknas extraktor/gren/avgas-rör och handbromsen måste spännas åt o ses över. Har som sagt bara stått sedan vintern 05/06, klarat sig väldigt bra från rost och det enda som behövs nu är att ta en helg, skruva ihop den, besikta och ut o åk eller knåpa ihop en rolig B20 under vintern o få en rolig sommarbil! Nåt jag inte hinner med själv längre helt enkelt.. Med tanke på allt som är nytt,bytt och gjort så tycker jag det är för lite men 12000:- eller högstbjudande. Cash is king. Har inte tid med massa drömmare/kompis/bytes-mail så hör endast av dig om du är seriös. Har även en Weber 36/36 med insug och en fint portad och planad topp att köpa.