Quantcast
Till salu inom: ”

weber insug b20 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det dax att sälja min galma trontjärnare har aldrig krånglat. det är en rrx -07a utagen -08 Och är om vårdad oljan är bytt var 100 mil. men de finns lite skönhets fel på den men inget ut över de vanliga. Det hänger med ett abus lås. Den säljes för 10000 eller hbj inga byten om du inte har weber 40 eller 45or med b20 insug. hör gärna av er om ni undrar något :)
Duett -62a säljes pga annat traktorbygge .B20 med Weber 32/36 och Volvo Performance insug med sportluftfilter. Dubbla m40 (utan spärrar ). Ny startmotor, olja ,filter,fördelarlock,rotor och kablar. Sitter 2st 10" basar och 6 högtalare i men saknar stereo och slutsteg. Lacksläpp och spackelsprickor finns lite här och var och den är inte 100% rostfri. Inget som försämrar bilens funktion i sig, men som på de flesta duetter finns det lite att fixa. Vinterdäck på fälgar fås med vid snabb affär.
Weber 36/36 DCNV stående förgasare Har själv aldrig använt den men den har suttit på en lätt trimmad B20 innan som gick bra! Passar även på B230 k med en adapter platta mellan insug och förgasare. Mått på bulthål mot insuget, centrum till centrum är: långsida 85mm, och kortsida 52mm. Går att borra upp bulthålen lite till ifall man vill det. 600kr
Säljer nu lite saker som var tänkt jag skulle ha på isbilen. Insåg att jag inte kommer ha tid med detta. 530topp som är portad på insug och avgas sidan samt upptagna förbränningsrum. Perfekt för turboåkare. 2st weber 40 utan insug. Suttit på en Trimmad B20. Pris: 5000 för allt. Fler bilder finns för seriösa köpare!
två stycken förgasare med insug till B20. prutat och klart!!