Quantcast
Till salu inom: ”

dubbla lådor j lindqvist säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu en Nybyggd och Nybesiktigad a-traktor byggd på en volvo 945 / 940. Den gick igenom besiktningen för ca 2 veckor sedan med blankt papper både på reg. och kontrollbesiktning. Mycket fint och rejält bygge där hela flakkonstruktionen och mellanväggen är byggd i 40x40x4mm fyrkantsprofiler och täckplåtarna är 2mm. Den är helt laglig med dubbla lådor byggda av J. Lindqvist, Helt vibrationsfria lådor. Hel och fräsch invändigt med halvskinninredning, elhissar, ac (behöver fyllas), centrallås. Bilder finns från byggets gång. Ring för mer info. Mvh Johan 073-3836543 eller Markus 073-7569223
Ny bes, Något för dig som inte nöjer dig med en volvo 740,745,940,945, Kanske den enda E39 i sverige? Potentiell Vallåkravinnare?? Nu finns chansen att köpa en mkt unik a-traktor byggd på 520 -98 6cyl mkt pålitlig och går billigare än volvo, Bakre delen på hytten är från en mazda pickup. Byggd av J.Lindqvist OBS Dålig lack. Utrustning. Super DTM fälgar, Acc, Integrerad cd, Elhissar, Airbag x 4 Slittsade race bromsskivor, Nya stötdämpare runt om, Multi ratt. M5, Dubbla vxl lådor, Flak i aludurk, MM, Har du frådor ang traktor byggnationer bara maila el ring.
Hej Nu är de dags att sälja min a-traktor med en tår i ögat. Den går riktigt fint i både motor och låda. Det är dubbla lådor på den som är byggda av J.lindqvist. säljes på 16 tums aluminium fälgar och vinter däck medföljer 3 är som nya och 1 är lite slitet. Garage lackade. Fint ljud i traktorn en 10 tums bas och lite annat smått och gott. fler bilder kan skickas vid intresse. Vid frågor eller annat släng iväg ett sms eller ring. Inga byten!
Kapad Volvo 740 säljes, skattad och besiktad bara ut och köra. lite info om den: *Dubbla lådor (beställda av J Lindqvist) *Vita blinkers fram. *Lite sänkt. *USB,AUX spelare. 2st 8" och slutsteg. *SoV däck Om du har frågor så är det bara att ringa, smsa eller skicka iväg ett mail :) Bvsa Nr: 0730518617 MvH Oscar Andersson
Ska kolla om någon är intresserad av min 744-88 den är lackad på firma i Volvo 189 vit. Sitter 850R kjolar på den de sitter också dubblalådor från J.Lindqvist med ryckspärr. Den är seriöst byggd med långlucka det sitter 19" ABS vegas med bra däck på. Det sitter bra ljud i den . Har lagt ner över 70.000 på den. Bytes mot fungerande diesel med dubbla lådor. Svarar ej på mail(lånad mail)