Quantcast
Till salu inom: ”

ritning till dubbla växellådor lådor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mb w124 växellåda och en volvo M40. Tror att jag inte är den ända som bygger på det viset. Det finns nog många som sitter hemma i kammaren å smider på sådana och har ritningar eller bilder på hur man skall göra för att få det vibrationsfritt. Eller så kanske det finns någon som har denna kombination liggandes som dom vill bli av med hör av dig i så fall, jag kan betala för mig.
Tjena, lägger nu ut traktorn för är sugen på diesel. Dubbla lådor från J.Lindqvist. 100% laglig. Nyservad. Exteriör: *Rollad vit *snowcap *vita blinkers runtom *xtra ljus *dimljus *addon *vindavvisare *lysande skärmblinkers *öppningsbar bakruta(läcker inte in) *sänkt *17" oxxo fälgar(chrome) Ljud: *Huvudenhet med minneskort, aux och usb *denver steg *12" MDS bas *2 högtalare i dörrarna fram *2 6,9or i hatthylla. Dunkar på helt okej. Motor och Växellåda: *16v (b234f 160hk) *nyligen servad med ny olja och filter *sportluftfilter(original fås med) *dubbla lådor Skitig på bilden. byte eller bud som gäller. helst diesel men öppen för förslag. säljes vid rätt pris. skambud åker i papperskorgen för jag har inte behov av att bli av med den. MVH Richard.
Hej! Nu ska jag sälja a-traktorn som alltid startar och går bra. Har aldrig haft några problem med den och är inte sönderkörd. Vinröd olginallack, aldrig omlackad så man ser den lilla rosten som finns på den. ingen gömd rost som det kan vara på omlackade a-traktorer. Det är en 740 kapad. Besiktigad som bil hösten 2010. Den är byggd maj 2011 och jag är första ägaren som a-traktor till den. Jag fick besiktiga om den januari 2012 efter en poliskontroll så nu sitter det dubbla lådor som är byggda av j,lindqwist. Har även klarat flygande besiktning förra månaden. Motorn är en b230 f. Sitter en sterio med USB och AUX i den. Det som är bytt: Vattenpump fläktrem luft och olje filter Får även med orginal växellådan och 4 dubbdäck i bra skick. Det är bara att ringa om ni har några frågor.
A-traktor Kapad Volvo 744 GL som går klockrent i motor och lådor! Seriöst byggda dubbla växellådor som mer om tas på plats, Seriöst byggd och baljan är gjord av en plåtslagare (snyggt), Ny besiktad i november 2012 utan anmärkning och skattad är den, Cd-stereo med usb,aux uttag, Motorvärmare. Vita inrednings detaljer, Vinterdäck på plåtfälgar och sommar på lättmetall fälgar, etc Pris:31000kr OBS!Fråga era föräldrar innan ni hör av er! orkar inte med massa snackare osv.
Tjena, säljer en ny besiktigad A-traktor med dubbla lådor alltså helt laglig efter alla konstens regler. Endast gått 13000 mil!! Alltså väldigt frisk i motorn! Ny lackad Ny besiktigad Bra året runt däck Vindavisare Snowcap Klätt den i svart tyg Ljud Pioneer stereo 4x50 w väldig bra stereo med kontroll . Pioner framsystem. Medföljer baslåda med slutsteg vid rätt affär. Medföljer även en växellåda m46 overdrive för den som vill byta. Fler bilder kan skickas vid intresse. Mvh: niclas