Quantcast
Till salu inom: ”

duett fälgar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är den ute igen, har samlat mod till mig kunde ej sälja den sist. Vanlig service är gjord som tändstift, rotor, fördelarlock, kablar, olja och filter. Dutten är besiktigad ifjol och går till sensommaren -12. Ingen anmärkning på rost under. Tektylad. En riktigt bra bruksbil men absolut inte ny. Så skavanker finns lite överallt, men inget allvarligt. Dutten är helt körklar och väntar på ny ägare. Fina sommardäck och fina dubbdäck på fälg medföljer. Endast 2 ägare. Finns det intresse så är det första tjing som gäller, inga hållanden. Sätt in pengar så är bilen din. Pris 16.500:-. Tel nr: 0737-548450 Mailkontakt undanbedes. Mvh.
Hej, nu är det dax att sälja duetten med tanke på att körkortet närmar sig. Det är en Duett-64 med en b20, breddade duett fälgar bak och original fram, träflak och ny el. Epan är i ett mycket bra bruksskick och i stort sett allt fungerar. Fler bilder skickas vid intresse. Jag vill INTE byta mot några mopeder! Bytes helst mot en bunt med pengar! Om ni ska ringa får ni gärna ringa efter 17.00. Mvh Hampus
Hej nu tänkte jag se om det finns nt intresse för min duett den går som en klocka i motor å låda fins en extra motor å låda som kan fås med om man vill har fyra stycken slotsmärgs fälgar och nyt tyg till hella innrrdningen om man skulle vilja klä om den alldrig hat några problem med den finns några små skavanker men det är ju ingen ny traktor kan tänkas byta mot nt skoj ring eller smsa för mer info billigare vid snabb affär:)
Bild 1. Fyra fälgar med bra mönster dubbarna är dock avslitna. Passar duett, 740, 240, 940 osv. Pris: bud Bild 2: två volvofälgar med okej mönster fast olika däck. Pris: bud. Bild 3: massa fälgar med rätt bra mönster. Passar 240, 740, 940 osv. Pris bud. Bild 3: 7 hjul med bra mönster. Passar blandannat Mazda. Pris bud! Har även fyra fina mazdafälgar men tyvärr punka på ett hjul. Det är som sagt bud på allt, va inte rädd att slänga iväg ett bud. Kontaktas helst via mail men telefon går med.
Tjena, ska nu sälja duetten pga av annat köp. Det är som sagt en volvo duett från 1960 med ombess. Går väldigt fint i motor inte så mycket stora fel som ska fixas mest mycke småsaker som till exempel torkare torkarmotor m.m. Väldigt rolig att köra. 072-2427388 0767771906 (från klockan 16:00) BVSA Fälgarna på bilden följer ej med! Har även massa andra delar på sidan av som ni kan lägga någe bud på, svarar jag inte så e de bara att smsa.