Till salu inom

"dun sovsäck caravan combi luxe säljes"

Helsingborg
Idag

Osram powerball 70w

1 000 kr
Blocket.se
Varberg
Igår

Hobby 545 KMF deluxe

250 000 kr
Blocket.se
Karlskrona
Igår

Audi A4 combi 3,0 aut nybes...

19 900 kr
Blocket.se
Enköping
Igår

Fin iordninggjord mini Husv...

33 000 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

Hobby kmf de lux barnkammar...

279 000 kr
Blocket.se
Västervik
Igår

Opel Vectra Caravan 2.0 Turbo

22 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Campingfordon  ·  Östersund

Combi Lux

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Året runt tält! Combi Lux, ett allsidigt tält för en stor skara husvagns människor, Löstagbart/nedfällbart frontstycke och dörr på båda sidor med övertäckta blixtlås. Tältfakta: • Bredd 220 cm • Djup 200 cm • Vikt 22 kg • Tak PVA-belagd polyester • Väggar acryl 300 gr/m2 • UV-stabila fönster • Stålstativ eloxerat ø 22/25 mm • Skruvfria beslag • Löstagbar front • Dörr på båda sidorna • Hjulhusskydd • Säckar Färg är mörkblå/blå som bild (lånad bild)
4 500 kr
Blocket.se
Camping och Frilufsliv  ·  Göteborg

Dun sovsäck CARAVAN Combi De Luxe

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Till salu är här en fantastiskt fin dunsovsäck från Caravan. Modellen heter Combi De Luxe och var Caravans värstingmodell för länge sedan. Den består av dubbla sovsäckar som är fästa i varandra med en dragkedja. Det går att koppla loss dom från varandra och på så sätt få två fina sovsäckar för lagom värme eller en dubbel för att få en extra varm sovsäck. Sovsäcken köptes av min far inför en fjällvandring som aldrig blev av. Jag tror inte att den är använd en enda gång. Storlek: 85x215 cm inkl. huva. Lämplig för personer upp till 195 cm. Vikt totalt (inkl fodral) ca 2,3 kg Stoppningsmaterial: Sjöfågeldun Vikt dunfyllning: 1,3 kg Tyg: 100% nylon (både yttertyg och innertyg är alltså i en lite blank bekväm nylon) Påse att lägga sovsäcken i medföljer. Och etiketterna sitter fortfarande kvar på påsen (se bild). Den var dyr i inköp och nu säljer jag den för 1200:--
1 200 kr
Blocket.se

HOWARD LUX DUN 3+1+Pall Beige

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
HOWARD LUX DUN 3+1+Pall Beige Howardsoffan har blivit en tidlös klassiker och en riktig favorit i många hem. De mjuka, rundade formerna tillsammans med de vackert svarvade benen med hjul ger en möbel som flörtar med klassisk engelsk stil och den populära New Englandstilen. Vår serie HOWARD LUX är lite extra påkostad och har många väl genomtänkta detaljer som låga armstöd, ordentliga passpoaler, slitstarkt tyg och valbara ben. Sittplymån är i dunsvept polyeter, vilket ger en bekväm kudde som ändå håller formen. I serien finns soffor i flera storlekar, fåtölj samt en fotpall, och den finns i flera neutrala och lättmatchade färger för att du ska kunna hitta en HOWARD LUX som passar just ditt hem. Genomskinliga golvskydd ingår, komplettera med armstödsskydd. Om företaget Furniturebox är ditt möbelvaruhus på nätet! Vi erbjuder FANTASTISKA priser och FRI FRAKT på alla våra varor!
12 995 kr
Blocket.se
Camping och Frilufsliv  ·  Östersund

Sovsäck Caravan Combi De Luxe. Dun.

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Sovsäck Caravan Combi De Luxe. Dun.
340 kr
Tradera.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj