Quantcast
Till salu inom: ”

emmaljunga edge duo combi säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En jättefin emma ljunga vagn som vi varit jätte nöjda med. Vagnen har stora lufthjul och en kanon fjädring. Lättkörd även i snö. Stor liggdel som barnet kan använda länge. Sittdel med 5 punktsbälte. 4 lägen på ryggstödet. Det nedersta fullt liggläge. Sufletten flyttar man mellan sittdel o liggdel och det finns myggnät inbyggt. Original regnskydd. Helt o fint. Teleskop handtag som är vändbart. Vagnen är inte solblekt och alltid förvarad inomhus. Ring för mer info. Kollar inte mailen dagligen. Mvh Claes o Johanna
Säljer nu våran vagn, då vi fått tillökning o behöver en syskonvagn. Vagnen e super fin! Svart och beige. En vagn för alla väder och underlag. En stor shopping korg under där de får plats mycket. Har varit väldigt nöjd med vagnen, hoppas nu att jag kan hitta en syskon modell som jag blir lika nöjd med! Detta ingår: Liggdel Sittdel Myggnät (i sufletten) Regnskydd,Orginal Skötväska med skötunderlägg. Parasoll. Stora lufthjul. De finns inget att anmärka på vad jag kan se!
Ska nu sälja vår Emmaljunga barnvagn. Den är använd totalt ett år så den är i jätte bra skick. Sittdelen är aldrig använd. Finns inbyggt sol och myggskydd i kåpan. Färgen är unik. Finns inte många med denna färgen har själv inte sett den på någon annan vagn. Så man kommer inte se en likadan. Detta ingår: Liggdel Sittdel Åkpåse vinter Åkpåse sommar Regnskydd för mer information gå in på Emmaljungas hemsida www.emmaljunga.se kontaktas både på telefon och mail.
Emmaljunga Edge Duo Combi med spot chassit & lufthjul. Bra använt skick. Ej solblekt inga fläckar. Det ingår myggnät,skötväska,sittdel sittdelen är grå liggdelen är beige. Edge Duo Combi har allt som behövs från födseln upp till 3-årsåldern: liggdel med vaggfunktion, anti-stat madrass, huvudskydd, integrerad stretch-komfort 5-punktsbälte, lång vändbar sittdel (90 cm) Nypris: närmare 8700 kr Nu: 2600 kr Vi är reg för F-skatt och moms. Leveras till andra städer enligt överenskommelse
Emmaljunga Duo Edge Combi 2007. Sportchassi med teleskopstyre. Färg: Svart och silvergrå. Härligt mönstrat tyg inuti med "små gubbar" i svart på vit botten (se bild). Dubbel uppsättning med däck, både solida i gummi och luftdäck. Bra till olika underlag. Fint skick, använd till två barn. Sammanlagt ca 1½ år. Däremellan förvarad inomhus. Sportchassit är Emmaljungas största. Teleskopstyret gör det lätt att justera höjd även vändbart handtag. Ej solblekt men en liten fläck på suffleten, knappt märkbar. Bagagekorgen är lite sliten undertill men inget som syns. En mycket bra och robust vagn.