Quantcast
Till salu inom: ”

dux fåtölj 50-tal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Fåtölj

Malmö
Urverk

Örebro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

På grund av platsbrist säljer vi nu vår fina soffa och fotölj från tillverkaren Dux, ljungs industier AB. Soffan och fåtöljen är från 50-talet. Ben i teak samt ullklädsel i fint skick! En mycket nätt soffgrupp. Ungefärliga mått soffa: H: 70 cm L: 188 cm D: 76 Ungefärliga mått fåtölj: H: 70 cm L: 80 cm D: 73 cm Om detta låter intressant eller om du har frågor så ringt mig gärna, eller maila om jag inte har möjlighet att svara i telefon.
Hej! Säljer nu en verkligt snygg DUX fåtölj i perfekt nyskick! Design den kände, svenske möbeldesignern Folke Olsson, som fått otaliga designpris för olika möblemodeller och som etablerade företaget DUX inc. i San Francisco 1953. Detta är en riktig design klassiker där modellen verkligen är tidlös och bara ökar i värde för varje år som går. En härlig retro detalj för dig som gillar 50-tal! Transport kan ordnas inom Sthlm. Mått Djup 68 Bredd 68 Höjd 83 Pris: 2400 kr Tel: 070 - 771 30 34 Välkommen att ringa, smsa eller maila. Vänlig hälsning Ingela.
1 st retrofåtölj i valnöt av modell USA-75 eller Aveny designade av Folke Ohlsson, tillverkade för DUX, 1950-tal. Mycket fint skick! Sadelgjorden är bra och fåtöljerna är tvättade och polerade. Dynorna är original och klädd i ett exklusivt tyg i rätt tidsanda. Enbart tyget kostade 1400:- Fåtöljerna finns mitt i Hörnefors men kan transporteras till Umeå utan kostnad. Jag svarar snabbt på mejl! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en mycket ovanlig och fantastiskt fin 50-tals fåtölj från DUX. Inköpt i mitten på 50-talet på NK i Göteborg I fint skick med små spår av användning. Originalkuddar i helt skick som kan kemtvättas om man önskar. Kuddar i rätt storlek finns på tex Ikea om man känner att man vill byta till något annat. Pris: 1850:- Finns på Sankt Eriksplan i Stockholm