Quantcast
Till salu inom: ”

dvärgschnauzer säljes

F

Tidigare annonser till salu

Hej, Vi är ett nu färdigutbildat par som ska flytta till Kalmar i början av sommaren då vi fått jobb som brandingenjör respektive brandman. Så nu söker vi efter en lägenhet i de centrala delarna av Kalmar (Ängö, Lindö, Kalmarsundsparken, Kvarnholmen,Bremerlyckan, Söder eller Varvsholmen). Som våra jobb skvallrar om är vi ansvarstagade personer, samt att vi har ordnad ekonomi. Bland våra intressen är vår lilla dvärgschnauzer Elsa, så ett boende där även hon är välkommen är ett måste. Tveka inte att höra av er om ni har lägenheten vi söker. Referenser finns. Med vänliga hälsningar Sabine och Anders
Hej! Vi är en familj som har stor hundvana och hemma hoss oss bor det två hundar en dvärgschnauzer kille på 2 år och en större hund. Den stora hunden är nu i ålder 11 och börjar tackla av mer och mer. Vi har nu planer på att skaffa en till kompis åt vår schnauzer. Vår undran är om det finns någon som vill komma till oss på foder? Hör av er så kan vi berätta mer om oss och vi kan garantera ett gott hem med mycket kärlek.
Kennel Vidablick har en liten dvärgschnauzer hane till salu. Lilla "Bengan" har hunnit bli 9 månader och utvecklats till att bli en underbar liten karaktär. Glad i andra hundar och människor. Hans otroligt vänligt temperament gör honom omtyckt av alla han möter. Skulle passa bra i barnfamilj eller hos någon som ger honom tid där han kan få bli prio ett. Han är efter välmeriterade föräldrar och naturligtvis reg,vacc,chipmärkt och doldafelförsäkrad. Säljs i enlighet med SKKs regler. Han var tänkt att behållas i kenneln men pga ändrade förhållanden har vi beslutat sälja honom. För mer info ring Annika Jarméus 070/7458299. Bilden är tagen då han var 12 veckor gammal.
P.g.a förändringar i våran vardag så måste vi nu hitta en person som saknar sällskap av en hund att umgås med på dagarna. Någon som inte gör detta för pengarna utan verkligen vill ha och saknar en hund. Våran är 3 år, väldigt snäll, lekfull och bestämd liten Schnoodletik(korsning mellan dvärgschnauzer och dvärgpudel) Van vid andra hundar och barn. Vi bor i Grillby, utanför Enköping, så önskemålet är att du/ni också gör det. Givetvis är alla svar välkomna, så tveka inte att höra av er!
Vår underbara dvärgschnauzerhane Zigge letar efter ett varmhjärtat hem. Han är social, kelig och vacker. Han är född 29/3 och leveransklar tidigast vecka 22. Föräldrarna är sunda och friska med bra mentalitet. Han säljes enligt SKK:s regler och är: registrerad (stamtavla), vaccinerad, chipmärkt, avmaskad, samt försäkrad mot dolda fel i If. Pris: 12 000 kr Om du/ni inte kan motstå Zigge är ni välkomna att ringa efter kl: 12 på 0704-541164 till Camilla Selma, Helene och Camilla