Quantcast
Till salu inom: ”

dvärgschnauzer blandras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Här är två små fina blandras Valpar som snart söker nytt Hem. En Pojke och Enliten Flícka Föräldrar finns att se i Hemmet. Mamma Shih tzu-Pappa Dvärgschnauzer Båda mycket Kärleksfulla Och sociala hundar som älskar att vara med och som gärna ligger och gosar i soffan. Valparna är 8 veckor vid Leverans Vaccinerade och Avmaskade. Chippade. Endast Seriösa Göra sig Besvär.
Hej Jag har en han hund som är 3 år, en Westie/dvärgschnauzer Han är chippad och fått alla vaccinationer. Han är min bebis och jag har varit hemma med honom i 3 år och han behöver komma till ett bra, stabilt och långvarigt hem. Han är mycket trevlig och älskar att leka med andra hundar. Han behöver en fast erfaren hand och passar därför bäst i en familj med kunskap och lite intresse för lydnad och dressyr Han är van vid katter och barn 10-19 år och väldigt kelen, han får vara i soffan och sängen. Med vänlig hälsning, Lena
Vi söker en ny familjemedlem att älska och ta hand om. Vår hund får inte vara äldre än 1år och helst valp. Gärna av rasen dvärgschnauzer eller blandras. Även mindre hundar av intresse såsom Chihuahua. Helst vit. Maila mig om ni har en liten vovve inte allt för långt bort. Jag svarar på alla mail och kommer naturligtvis berätta mer om oss och vad vi kan erbjuda en hund.
Då lägger vi ut annonsen på vår tikvalp igen. Då det finns oseriösa som har tingat henne och sen backat. Hon är en glad och sprallig dvärgschnauzer och dvärgpinscher valp på 7 månader. Vi kan inte ha kvar henne, då vår hanhund är elak mot henne. Hon är chippad, vaccinerad och försäkrad. Med henne följer: Halsband, koppel, matskålar, mat och hennes transportbur. Vi vill att hon ska komma till ett hem med mycket kärlek
Nu är det bara vi två killar kvar ifrån Myra och Luddes sista kull. Vi kan tingas mot en handpenning på 1000 kr. Leverans klara 3 december. Vi är vana vid katter ,andra hundar och barn. Pappan är Toypudel dvärgschnauzer. Mamman är Weste och papillon. Vi kommer att väga mellan 3-5 kilo. Pris. 5800 kr. Ingen prutning och absolut ingen avbetalning. Valparna kommer att vara avmaskade försäkrade, vet bes, vaccinerade och chippade.