Quantcast
Till salu inom: ”

dvärgschnauzer omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Frasse vill ut på landet, han passar inte i tätbebyggt område. Han fyller 3 år i mars, är kastrerad, stamtavla och helt frisk. Men han är gapig mot andra hundar när han är kopplad, annars fungerar det smärtfritt. Jag får inte bukt på detta problem och därför säljer jag honom. Han är oxå ganska vaktande inomhus när han hör fotsteg, röster mm utomhus. Detta är inget stort problem, han sover i en ljuddämpad hundkorg. Fördelar är att han är otroligt söt, gillar alla människor, stora som små. Han har fått mycket motion vilket jag önskar att han får i sitt nya hem.
Blandras mellan Pudel och Dvärgschnauzer 8 år. Pigg och frisk. Aldrig varit sjuk. Tillgiven och lydig. Mycket klok och förståndig, förstår allting. Min husse är gammal och sjuk, och ska flytta till ett äldreboende. Så jag behöver ett nytt hem, omgående. Kanske du själv har blivit ensam och vill ha sällskap. Jag är uppväxt på landet. Tycker om andra hundar, lekfull. Myser gärna med min husse eller matte. Ett bra hem går före pengar !
Pga separation känner jag nu att min dvärgschnauzer/cairn terrier förtjänar ett hem med tid och möjligheter. Han är drygt 3 år social och vill vara med där man är. Tycker om vatten, är van vid andra hundar, barn, har aldrig varit sjuk, kan vara hemma själv. Gosig och lekfull men även lugn och mysig. Finns intresse, hör av er
Omplacering pga av separation absolut ingen problemhund har aldrig varit sjuk på någtot sätt ej till familj med småbarn då han längre inte orkar med det Ring för mer information mvh Liselotte 0706845238
Vi söker en hund för omplacering alternativt fodervärd. Det får inte vara en problemhund utan en sund harmonisk vuxenhund. Tik eller kastrerad hanhund gärna av rasen Dvärgschnauzer. Viktigt är att hunden inte är skällig. Vi kan garantera motion, aktiviteter såsom spårning agility m.m det är hundens behov som styr. Pälsvård och utställning inget hinder om uppfödaren vill lämna på foder. Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer.