Quantcast
Till salu inom: ”

dykarur säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Armani dykarur Kvalite som kan jämföras med pjäser som Rolex Submariner alt Omega Seamaster. Typ: Herrklocka Storlek: Ø 44 mm Tjocklek: 12 mm Urtavla Svart Boett: Rostfritt stål Armband: Rostfritt stål Spänne: Viklås i stål Glas: Mineral Datumvisare Snygg och massiv klocka, tål ner till 100m och 10 ATM tryck! Länken är i svart, borstad stål. Ett riktigt kvalitetsur! Helt ny i box, med garantibevis och certifikat. Skyddplast fortfarande kvar, kan därför ges bort som present alt julklapp. Nypris: 4490kr Pris: 1700kr
IWC Aquatimer Automatic 2000 Dykarur i rostfritt stål med gummi armband. Vattenskydd motsvarande 2000m. Automatiskt ur med 42 timmars gångreserv. Skruvkrona. Safirglas. Även safirglas på ringen. Inköpt ny i somras från uret.se. Endast använd några gånger. I det närmaste nyskick, inga repor synliga för ögat. Komplett med box/manual/garantikort. Nypris i butik 36000 SEK. Begagnatpris på chrono24 runt 25000. Fler bilder kan mailas vid intresse. Skambud undanbedes. EJ INTRESSERAD AV BYTEN. Initial kontakt endast via mail.
Modell 176.002 (Serie 31645747) Inköpt troligtvis 1973. En ägare. Unik och fin Omega klocka (dykarur). Ser bra ut men har några smårepor i glaset. Den har legat på hyllan i många år så den är i behov av service och genomgång för att det ska fungera som ny. Pris 11.500:- eller högstbjudande Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer mina två dykarur av märket Champion. Den silvriga är rejält stor och tung. Den svarta har gummiarmband. Båda har heliumventil på sidan samt är i mycket bra skick. Pris 1000:- för den svarta. Pris 1700:- för den i silver. Eller bytes mot projektor, blu-ray eller reciever. Maila el smsa vad du har... Kan skicka (REK) om köparen står för frakten. Förskott på konto innan affär.
Klockan är använd på två dykresor. Glaset är helt utan repor men boetten har några små ytliga repor på undersidan. Orginalarmband som är okortat. Batteriet bytt och klockan provtryckt i juni 2011 och sedan dess inte använd men fullt fungerande. Säljes komplett med manual och kvitto på batteribyte och provtryckning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.

... eller prova att söka på seiko dykarur