Quantcast
Till salu inom: ”

dyrkset dyrkar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Glaskroppar
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer mina gamla hobbyprylar som har legat och samlat damm ett tag. Brokehage BPG-10, mekanisk låspistol som tar sig igenom det mesta i rätt händer. 500kr Dyrkset, med 4 olika dyrkar och vridare, får även till väskan. 200kr Genomskinligt övningslås för att lära sig hur mekaniken funkar. 400kr Allt är i nyskick och redo för användning, nypris på grejjorna ligger på 1400kr. Kan säljas separat eller i paket för 1000kr. Oseriösa köpare undanbedes, Hör av er på mobilen mellan 07-23 alla dagar, kan även skriva till mailen då jag kollar den dagligen.
Är du är nyfiken att prova på att dyrka lås? då är detta setet för dig. Innehåller det som behövs för att prova konsten att manipulera ett lås. Man behöver inte vara inbrottstjuv för att vara intresserad av att lära sig tekniken. Och kunskap är som bekant ingen tung börda att bära..... Innehåller nio st. dyrkar av metall med plasthandtag och en vridare helt i metall. Modellerna kan ses på bilderna. Levereras i ett genomskinligt plast etui. Jag skickar, ej avhämtning. Frakt och emballage inkluderat i priset. Mailsvar Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Du är lite sugen på att prova på detta med dyrkning & kanske inte vill lägga ut för mkt pengar innan du provat om det är nåt för dig? Då är detta det perfekta startpaketet för dig. Mycket prisvärt kit med nio dyrkar. Samt "dubbel vridare". Beställning sker via e-post. Fri frakt Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Säljer nu mitt Majestic 13-delar dyrkset. Köpte det för drygt 3 månader sen, men jag har haft mycket fullt upp sedan dess så dyrkarna har bara legat och samlat damm. Dyrkarna är i gott skick och gör sitt jobb mycket väl, ett utmärkt val för dig som vill testa på dyrkning men inte vill lägga ut för mycket pengar på det. Med dessa kan du dyrka allt utom de ovanligaste låsen. Rekommenderas! Säljer setet för 350kr (500kr nypris). Fraktkostnaden med posten bjuder jag på. Fodral ingår. Här har ni sidan jag köpte det ifrån: http://www.dyrkar.se/dyrkset-till-alla-sorters-las/1-dyrkset-majestic-13-delar.html Intresserad? Ring/smsa 0738083551 eller släng iväg ett mail!
Dyrkset 5 delar, i smidigt kreditkortformat. Lämpligt för dig vill lära dig hantverket dyrkning. 4 dyrkar och en "vridare". Mer info: - https://youtube.com/watch?v=fI7Lx-73lU0 Hämtas i farsta strand. Kan skickas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.

... eller prova att söka på lås dyrkar