Quantcast
Till salu inom: ”

dyrkset dyrkar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Glaskroppar
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Är du är nyfiken att prova på att dyrka lås? då är detta setet för dig. Innehåller det som behövs för att prova konsten att manipulera ett lås. Man behöver inte vara inbrottstjuv för att vara intresserad av att lära sig tekniken. Och kunskap är som bekant ingen tung börda att bära..... Innehåller nio st. dyrkar av metall med plasthandtag och en vridare helt i metall. Modellerna kan ses på bilderna. Levereras i ett genomskinligt plast etui. Jag skickar, ej avhämtning. Frakt och emballage inkluderat i priset. Mailsvar Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Du är lite sugen på att prova på detta med dyrkning & kanske inte vill lägga ut för mkt pengar innan du provat om det är nåt för dig? Då är detta det perfekta startpaketet för dig. Mycket prisvärt kit med nio dyrkar. Samt "dubbel vridare". Beställning sker via e-post. Fri frakt Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Säljer nu mitt Majestic 13-delar dyrkset. Köpte det för drygt 3 månader sen, men jag har haft mycket fullt upp sedan dess så dyrkarna har bara legat och samlat damm. Dyrkarna är i gott skick och gör sitt jobb mycket väl, ett utmärkt val för dig som vill testa på dyrkning men inte vill lägga ut för mycket pengar på det. Med dessa kan du dyrka allt utom de ovanligaste låsen. Rekommenderas! Säljer setet för 350kr (500kr nypris). Fraktkostnaden med posten bjuder jag på. Fodral ingår. Här har ni sidan jag köpte det ifrån: http://www.dyrkar.se/dyrkset-till-alla-sorters-las/1-dyrkset-majestic-13-delar.html Intresserad? Ring/smsa 0738083551 eller släng iväg ett mail!
Dyrkset 5 delar, i smidigt kreditkortformat. Lämpligt för dig vill lära dig hantverket dyrkning. 4 dyrkar och en "vridare". Mer info: - https://youtube.com/watch?v=fI7Lx-73lU0 Hämtas i farsta strand. Kan skickas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Då intresset verkar finnas för dyrkar och jag som nämnts tidigare är i behov av lite pengar till förmån för annan hobby så provar jag att lägga ut min dyrk-pistol till försäljning! Dyrk-pistolen är av grym kvalité - detta baserar jag på att företaget som gör dem ger livstids garanti på dem! Dyrk-pistolen är väldigt lite använd och kommer med de tillbehör du ser på bilden, alltså: 3 picks och en dubbelsidig vridare! Det krävs lite övning för att kunna öppna lås med denna, men detta är något man lär sig ganska så snabbt! Finns mängder med guider på youtube t.ex. Pris: 450kr + frakt eller 60000 DOGE-coins. -------------------- Dyrkning är en fantastiskt rolig hobby och det går att jämföra det lite med ett pussel där målet är att få upp lås av olika svårighetsgrader Jag själv har länge sysslat med det på hobby-nivå och jag tycker det är väldigt avkopplande att sitta och knåpa med när man har lite dötid vid datorn. Detta är alltså något man ENBART gör på sina egna lås där man har tillåtelse. Dyrkset är lagliga i Sverige att inneha men det kan vara en bra idé att hålla dyrkarna hemma om du ska ut på stan och vandra.

... eller prova att söka på lås dyrkar